ΕΙΔΗΣΕΙΣ

25/1/17

Πορεία της ΠΟΕΔΗΝ στο Μαξίμου - Κόψιμο τούρτας για τα δύο χρόνια, ψεύτικων δεσμεύσεων και εξαγγελιών για τη δημόσια υγεία!


Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2017
ΕΚΑΒNews

Πορεία της ΠΟΕΔΗΝ στο Μαξίμου για τα δυο χρόνια ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ

Ξεκίνησαν από τη Ρηγίλλης και θέλουν να κόψουν… τούρτα στο Μαξίμου!

«Μπλόκο» από ΥΜΕΤ στην οδό Λικείου - Πέρασε τελικά αντιπροσωπεία

Πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος: Η φρουρά του πρωθυπουργού ζήτησε να εγκρίνει το πανό που έχουν μαζί τους οι εργαζόμενοι!
 «Αυτά δεν συνέβαιναν ούτε στη Χούντα»

Συνάντηση της αντιπροσωπείας με τον υπουργό Επικρατείας Χ. Βερναρδάκη

Πορεία από Β. Σοφίας στην Ηρώδου Αττικού

Κόψιμο τούρτας για τα δύο χρόνια, ψεύτικων δεσμεύσεων και εξαγγελιών για τη δημόσια υγεία, της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ.ΠΟΕΔΗΝ: Προσπαθούν να επιβάλουν ομερτά για τη διάλυση των νοσοκομείων
naftemporiki.gr

Σημειώνεται ότι μετά το μπλόκο της αστυνομίας στους εργαζόμενους, αντιπροσωπεία της ΠΟΕΔΗΝ συναντήθηκε με τον υπουργό Επικρατείας Χρ. Βερναρδάκη.

Πυρά κατά της κυβέρνησης και του Πρωθυπουργού εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία, μέλη της οποίας εμποδίστηκαν νωρίτερα από αστυνομικές δυνάμεις να φτάσουν στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου σχεδίαζαν να πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας.
«Ήρθαμε να συναντήσουμε τον Πρωθυπουργό. Συναντήσαμε πολλές διμοιρίες των ΜΑΤ να χτυπούν τους εργαζόμενους» δήλωσε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μ. Γιαννάκος.«Μας είπαν ότι μπορεί να περάσει αντιπροσωπεία μας για να συνεννοηθεί με ανθρώπους του Πρωθυπουργού. Μας είπαν να μην κουβαλάμε πανό. Στην επιμονή μας, η φρουρά ζήτησε να δει το πανό, να το λογοκρίνει και αν το εγκρίνει να περάσουμε» ανέφερε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, κάνοντας λόγο για «αδιανόητα πράγματα». «Αυτά δεν συνέβαιναν ούτε στη χούντα. Μία αριστερή κυβέρνηση να ζητεί να δει το πανό για να το εγκρίνει», πρόσθεσε.


Μπλόκο της ΕΛΑΣ στην ΠΟΕΔΗΝ για να μην φτάσει στο Μαξίμου

Σημειώνεται ότι μετά το μπλόκο της αστυνομίας στους εργαζόμενους, αντιπροσωπεία της ΠΟΕΔΗΝ συναντήθηκε με τον υπουργό Επικρατείας Χρ. Βερναρδάκη. «Του υπενθυμίσαμε τη δέσμευση του κ. Φλαμπουράρη να δούμε τον Πρωθυπουργό», είπε ο κ. Γιαννάκος και πρόσθεσε ότι «η κατάσταση στη δημόσια υγεία είναι δραματική».

«Η κυβέρνηση και ο Πρωθυπουργός προσπαθούν να επιβάλουν ομερτά για να μην αναδεικνύονται τα προβλήματα της διάλυσης των δημόσιων νοσοκομείων», υποστήριξε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ κατηγορώντας τους κυβερνώντες ότι «πανηγυρίζουν για την πολιτική που εφαρμόζουν παρότι καθημερινά πεθαίνουν άνθρωποι εξαιτίας της διάλυσης του συστήματος».

Μέλη της ΠΟΕΔΗΝ έκοψαν στη συνέχεια τούρτα για τα δύο χρόνια της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ. Όπως ανέφερε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ σήμερα συμπληρώνονται «δύο χρόνια ψεύτικων δεσμεύσεων και εξαγγελιών για τη δημόσια υγεία».


Πηγή: naftemporiki.gr
Συνάντηση αντιπροσωπείας της ΠΟΕΔΗΝ με τον υπουργό Επικρατείας Χ. Βερναρδάκη
Newsbeast.gr - Κόβει την τούρτα η ΠΟΕΔΗΝ

newsbeastgr Newsbeast.gr - Στη Β.Σοφίας η ΠΟΕΔΗΝ

newsbeastgr 


Η τούρτα της ΠΟΕΔΗΝ για τα δύο χρόνια ΣΥΡΙΖΑ
Info Secondary Ένταση μεταξύ ΠΟΕΔΗΝ και ΜΑΤ 2

Newpost GR 


νοσηλευτριες

Info Secondary 


Δείτε στο ΕΚΑΒNews

Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews