ΕΙΔΗΣΕΙΣ

20/1/17

Στ. Ροντούλης: Ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ έγινε «δεκανίκι» του δημάρχου Τυρνάβου!


Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2017
ΕΚΑΒNews

Συνέχεια στην κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ του προέδρου του ΕΚΑΒ κου Κ. Καρακατσιανόπουλου και του επικεφαλής της «Δράσης Πολιτών» στο Δημοτικό Συμβούλιο Τυρνάβου δίνει ο επικεφαλής του συνδυασμού κος κ. Στέλιος Ροντούλης με νέα ανακοίνωση που εξέδωσε μετά την απάντηση του προέδρου του ΕΚΑΒ στην αρχική καταγγελία της Δράσης Πολιτών: «Μπούμερανγκ για τον δήμαρχο η βάση ΕΚΑΒ στον Τύρναβο!»

«Ο πρόεδρος έγινε δεκανίκι του δημάρχου Τυρνάβου»
eleftheria.gr

Ο ΑΣΤ. ΡΟΝΤΟΥΛΗΣ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΕΚΑΒ:

Με σκληρές εκφράσεις και προσωπικά προς τον πρόεδρο του ΕΚΑΒ κ. Κωνσταντίνο Καρακατσιανόπουλο ανταπαντά ο επικεφαλής της «Δράσης Πολιτών» στο Δημοτικό Συμβούλιο Τυρνάβου κ. Στέλιος Ροντούλης, αναφορικά με το ζήτημα που προέκυψε με τη λειτουργία της βάσης του ΕΚΑΒ στον Τύρναβο.

Ο κ. Ροντούλης σημειώνει αρχικά ότι κατά τη διάρκεια της ενασχόλησής του με τα κοινά βίωσε, είδε και άκουσε πολλά και διάφορα. Αντιμετώπισε ύβρεις, συκοφαντίες, παραλογισμούς, αναίτιες επιθέσεις και, όπως είναι φυσικό, βίωσε μεγάλες χαρές και μεγάλες λύπες.

Για την απάντηση της διοίκησης του ΕΚΑΒ σημειώνει ο επικεφαλής της «Δράσης Πολιτών»: «Πρώτη φορά, όμως, αντιμετωπίζω μια ανοίκεια προσωπική επίθεση από έναν άνθρωπο, συγκεκριμένα τον πρόεδρο του ΕΚΑΒ κ. Κων/νο Καρακατσιανόπουλο, την ύπαρξη του οποίου μέχρι πρότινος παντελώς αγνοούσα και με τον οποίο ουδέποτε ασχολήθηκα.

Προφανώς, ο κ. Καρακατσιανόπουλος ενοχλήθηκε από την κριτική που άσκησα στη λειτουργία της «βάσης ΕΚΑΒ» στον Τύρναβο και αμέσως θέλησε να μου απαντήσει, για να «μαζέψει» τα «ασυμμάζευτα» και για να «καλύψει» τον παραπαίοντα δήμαρχο της μειοψηφίας στον Τύρναβο.

Το ενδιαφέρον, όμως, είναι ότι ο κ. Καρακατσιανόπουλος, ενώ με αποκαλεί λαϊκιστή και αναιδή, επιβεβαιώνει με τα ίδια τα γραφόμενά του τις δικές μου καταγγελίες για τη σχεδόν ανύπαρκτη λειτουργία της «βάσης ΕΚΑΒ» στον Τύρναβο.

Συγκεκριμένα, στην επιστολή του ο εν λόγω κύριος γράφει: «Ο στόχος σταδιακά είναι να επανδρωθεί η βάση με όλο το απαραίτητο προσωπικό, που θα εξασφαλίσει την κάλυψη της περιοχής με ασθενοφόρα σε 24η βάση».
Όμως, και εγώ στη δική μου επιστολή έγραφα: «Τις νύχτες, τα σαββατοκύριακα και τις αργίες η «βάση ΕΚΑΒ» είναι απούσα. Είναι δε ζήτημα εάν λειτουργεί σε πενθήμερη βάση η πρωινή τουλάχιστον βάρδια, αφού τυχόν άδειες ή ασθένειες των υπαλλήλων μπορούν να την αδρανοποιήσουν».

Γιατί εθίγη, λοιπόν, ο κ. πρόεδρος του ΕΚΑΒ, αφού συμφωνεί μαζί μου για τη σημερινή ανεπάρκεια του προσωπικού της βάσης; Γιατί δυσανασχετεί με την αλήθεια, όταν ο ίδιος αποδέχεται πως σήμερα η «βάση ΕΚΑΒ» στον Τύρναβο δεν καλύπτει τους δημότες όλο το 24ωρο;

Εμφανώς, ο κ. πρόεδρος του ΕΚΑΒ παρασύρθηκε σε ατυχείς δηλώσεις, ενώ θα έπρεπε να είναι προσεκτικότερος. Εξάλλου, ως δοτός πρόεδρος έπρεπε να διαθέτει τουλάχιστον την ικανότητα αποφυγής χονδροειδών ατοπημάτων, για να μην εκθέτει με τις γκάφες του και την πολιτική ηγεσία που τον διόρισε. Πόσο μάλλον που ο ίδιος προσπάθησε να ασχοληθεί και με την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Όπως μας πληροφορούν συνδικαλιστές του ΕΚΑΒ, ο κ. Καρακατσιανόπουλος ήταν και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Αμπελοκήπων – Μενεμένης με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ. Ατύχησε όμως καθότι, μεταξύ των 32 συνυποψηφίων του στο ίδιο ψηφοδέλτιο, κατετάγη τελευταίος, λαμβάνοντας συνολικά 22 σταυρούς…

Ως άνθρωπος, λοιπόν, που δεν έχει διοικήσει ούτε Τμήμα στη ζωή του και αναρριχήθηκε ως κομματικός εγκάθετος στο ΕΚΑΒ, ο κ. Καρακατσιανόπουλος πρέπει να χαλιναγωγεί την προπέτειά του και να μην παρασύρεται από τους κομματικούς εναγκαλισμούς ενός δημάρχου της μειοψηφίας, ο οποίος μέσα στην απελπισία του ψάχνει να βρει υποστηρικτές και δεκανίκια έξωθεν του Τυρνάβου. Είναι κρίμα ο πρόεδρος ενός μεγάλου Οργανισμού, έστω και δοτός, να μετατρέπεται σε υποπόδιο και φερέφωνο ενός μειοψηφούντος δημάρχου για λόγους φτηνής κομματικής αλληλεγγύης».

Και ο κ. Ροντούλης απευθυνόμενος προσωπικά προς τον πρόεδρο του ΕΚΑΒ καταλήγει: «Κύριε Καρακατσιανόπουλε, δεν σας γνωρίζω καθόλου. Θα μου επιτρέψετε, όμως, να σας δώσω μια συμβουλή. Πριν «εισβάλετε» στην πολιτική πραγματικότητα του Τυρνάβου, καλό θα ήταν να αποφύγετε τις «εισβολές» των εργαζόμενων του ΕΚΑΒ στο γραφείο σας, οι οποίοι, αγανακτισμένοι, σας κατηγορούν ότι διαρκώς τους εκφοβίζετε. Οι Τυρναβίτες, κύριε πρόεδρε, όμως, δεν πτοούνται από τις ύβρεις και τις φοβέρες σας. Αντί να «βάζετε πλάτη» στην ανεπάρκεια του κ. Σαρχώση, κοιτάξτε να κάνετε καλά τη δουλειά σας, «στελεχώνοντας» - και όχι «επανδρώνοντας» - σωστά τη «βάση ΕΚΑΒ» του Τυρνάβου, για να αποφεύγετε και τα σημερινά φάσκελα των Τυρναβιτών, οι οποίοι όταν ακούν για «βάση ΕΚΑΒ» ξεκαρδίζονται στα γέλια, συνοδεία των καταλλήλων χειρονομιών βέβαια».
ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Πηγή: eleftheria.gr

Η Βάση του ΕΚΑΒ στον Τύρναβο


Δείτε στο ΕΚΑΒNews


Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews