ΕΙΔΗΣΕΙΣ

13/1/17

Ευχαριστήριο Μήνυμα του Υπουργείου Υγείας στο προσωπικό


Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2017
ΕΚΑΒNews

Ευχαριστήριο Μήνυμα

Γραφείο Τύπου Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας

Δελτίο Τύπου

Αθήνα, 13 Ιανουαρίου 2017

Η ηγεσία του Υπουργείου Υγείας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια  το ιατρικό, το νοσηλευτικό, το διοικητικό, το τεχνικό προσωπικό, καθώς και τις Διοικήσεις των Δημόσιων Δομών Υγείας, ιδιαίτερα στις απομακρυσμένες περιοχές της χώρας, γιατί με αίσθημα ευθύνης εξασφάλισαν την απρόσκοπτη λειτουργία τους, καθ’ όλη τη διάρκεια του σφοδρού κύματος κακοκαιρίας, που έπληξε τη χώρα.

Η ηγεσία του Υπουργείου δεσμεύεται να εντείνει ακόμα περισσότερο την προσπάθεια για ενίσχυση της στελέχωσης τους Δημόσιου Συστήματος Υγείας, προκειμένου να εξασφαλίσει ένα αξιοπρεπές περιβάλλον εργασίας στους εργαζόμενους και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες Υγείας στους πολίτες της χώρας.


Πηγή: moh.gov.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews