ΕΙΔΗΣΕΙΣ

24/1/17

Παραδέχεται το Δ.Σ. του ΕΚΑΒ την τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο στόλος των ασθενοφόρων οχημάτων!


Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2017
ΕΚΑΒNews

Απειλείται ακόμη και η ζωή καθώς και η ασφάλεια ασθενών και εργαζομένων!

Με κατεπείγουσες απευθείας αναθέσεις προσπαθεί η διοίκηση του ΕΚΑΒ να συμμαζέψει τον στόλο των ασθενοφόρων που έχει απομείνει σε λειτουργία!

Παραπάνω από τα μισά ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ είναι ακινητοποιημένα!!

Με απόφαση του Δ.Σ. του ΕΚΑΒ (ΣΥΝ1/16-01-2017) εγκρίνεται η κατεπείγουσα απευθείας ανάθεση επισκευών - προμήθειας ανταλλακτικών για ασθενοφόρα οχήματα τα οποία για λίγα εκατοντάδες ευρώ παραμένουν εκτός λειτουργίας.

Η απόφαση αναφέρεται σε μόλις 8 ασθενοφόρα στο ΕΚΑΒ Πάτρας καθώς από το σύνολο των 52 ασθενοφόρων, τα οποία έχουν διανύσει από 500 έως 900 χιλιάδες χιλιόμετρα με ότι αυτό συνεπάγετε για την επιχειρησιακή τους ικανότητα και ασφάλεια, τα 20 είναι ακινητοποιημένα με μη άμεσα επισκευάσιμες βλάβες!

Δ.Σ. ΕΚΑΒ: Τα εναπομείναντα ασθενοφόρα παρουσιάζουν σε καθημερινή βάση μηχανολογικές βλάβες μη προβλέψιμες που αν δεν επισκευαστούν άμεσα το παράρτημα έχει σοβαρή αδυναμία να καλύψει έστω και την στοιχειώδη λειτουργία του.


Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΑΥΓΕΙΑ

Δείτε στο ΕΚΑΒNews
Το «νεκροταφείο» ασθενοφόρων οχημάτων στο ΕΚΑΒ ΑθήναςΤο «νεκροταφείο» ασθενοφόρων οχημάτων στο ΕΚΑΒ ΠάτραςΓια το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews