ΕΙΔΗΣΕΙΣ

19/1/17

Πάτρα: Η μετατροπή των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ σε… ταξί, έχει τους ασθενείς στο «περίμενε»!


Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2017
ΕΚΑΒNews

Πολίτες, με το εξιτήριο στο χέρι διανυκτερεύουν στο νοσοκομείο…!

Πάτρα: Η μετατροπή των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ σε… ταξί, έχει τους ασθενείς στο «περίμενε»!
patrasevents.gr

Πολίτες, με το εξιτήριο στο χέρι διανυκτερεύουν στο νοσοκομείο…

Η έλλειψη ασθενοφόρων, σε συνδυασμό με τον μεγάλο όγκο δουλειάς, έχει αναγκάσει αρκετούς ασθενείς να παραμένουν σε αναγκαστικές διανυκτερεύσεις στα νοσοκομεία που νοσηλεύονται, παρά το γεγονός ότι έχουν πάρει το εξιτήριο στα χέρια τους.

Ασθενοφόρα για να τους διακομίσουν δεν υπάρχουν, η μεταφορά τους είναι αδύνατη και έτσι οι ασθενείς μένουν στο νοσοκομείο. Το γεγονός αυτό δείχνει ότι η αλλαγή του προσανατολισμού του φορέα από το υπουργείο, μετατρέποντας τα ασθενοφόρα σε… ταξί, σε μία περίοδο μάλιστα, όπου ο στόλος του ΕΚΑΒ είναι ιδιαίτερα μικρός, δείχνει ότι το όλο θέμα κινείται σε μία λανθασμένη κατεύθυνση.

Ο χώρος των διακομιδών έχει φτάσει σε εικόνα διάλυσης αφού εκτός των άλλων προβλημάτων που προκύπτουν εξαιτίας της κρίσης και των περικοπών, σοβαρά ερωτηματικά υπάρχουν για τον τρόπο συντονισμού των εμπλεκόμενων φορέων.

Η διαχείριση της μεταφοράς περιστατικών ασθενών που έχουν πάρει εξιτήριο για να βγουν από το νοσοκομείο, έχει δημιουργήσει ακόμα περισσότερα προβλήματα, αφού τα ίδια ασθενοφόρα θα πρέπει να τρέξουν όταν προκύπτουν διάφορα περιστατικά εισαγωγής στο νοσοκομείο.

Αποτέλεσμα όλων αυτών είναι οι ασθενείς να περιμένουν στην καλύτερη περίπτωση για τρεις με τέσσερις ώρες στους διαδρόμους των νοσοκομείων. Και όλα αυτά την στιγμή που ο διαγωνισμός για την προμήθεια 18 ασθενοφόρων μέσω ΕΣΠΑ, βρίσκεται στον «αέρα» εδώ και δέκα χρόνια, αφού κατακερματίστηκε από τους κεντρικούς μηχανισμούς, προκειμένου να εξυπηρετηθούν ημέτεροι…

Πηγή: patrasevents.gr


Δείτε στο ΕΚΑΒNews
Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

7 σχόλια :

 1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. εεεε!!!! να τι κάνει μια χαμένη έδρα!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. άρα, με την λογική σου, επιβεβαιώνεις πως όλοι οι πρώην εκπρόσωποι στο Υ.Σ., ήταν κομματικοί και πιόνια.!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. καλά εντάξει, εκτός του ότι λες ανακρίβειες, δεν ξέρεις καλά την ιστορία στο ΕΚΑΒ και δεν θα μπω στη διαδικασία να σου την μάθω.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Πόσο καλά ξέρεις τον εκλεγμένο και λες όσα λες για αυτόν;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews