ΕΙΔΗΣΕΙΣ

13/1/17

ΠΟΕΔΗΝ: Άξιος ο μισθός των βολεμένων Διοικητών των Νοσοκομείων


Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2017
ΕΚΑΒNewsΗ Διοικήτρια του ΓΝΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ – ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΕΙΟ – ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ με δελτίο τύπου στις 4.1.2017, προφανώς σε αγαστή συνεργασία και κατ’ εντολή της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας, καταφέρεται με απρεπείς εκφράσεις κατά των συνδικαλιστικών στελεχών της ΠΟΕΔΗΝ, κατηγορώντας τα ότι αναλώνονται σε πολιτικές και συνδικαλιστικές σκοπιμότητες, ακολουθώντας πιστά τις επιθέσεις και τις εκφράσεις του πολιτικού της προϊσταμένου.

Η κα Διοικήτρια προφανώς γνωρίζει από πολιτικές σκοπιμότητες, αφού τόσο στην δημοσιοϋπαλληλική της όσο και στην κομματικής της πορεία, έδωσε τα διαπιστευτήριά της σ’ όλους τους πολιτικούς χώρους!!! Αναπληρώτρια Διοικήτρια επί κυβέρνηση ΣΑΜΑΡΑ, Διοικήτρια επί κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ!!! Αυτό και αν είναι βόλεμα!!!

Περιγράφει μια ιδεατή κατάσταση για το Νοσοκομείο που διοικεί, χωρίς να δίνει απαντήσεις για:
- Τις μεγάλες ελλείψεις προσωπικού που παρατηρούνται στον Ευαγγελισμό
- Τα κρεβάτια ΜΕΘ που παραμένουν κλειστά
- Τα χειρουργικά τραπέζια που δεν λειτουργούν
- Τα δεκάδες ράντζα που υπάρχουν καθημερινά
- Τις τριτοκοσμικές συνθήκες που επικρατούν κατά τις εφημερίες με την πολύωρη αναμονή των ασθενών
- Τις ελλείψεις υγειονομικού υλικού, αντιδραστηρίων και φαρμάκων
- Το κτίριο που πληρώνει ακόμη ενοίκιο 5.000€ το μήνα, δίπλα στην ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ ενώ είναι άδειο τα τρία τελευταία χρόνια. Άραγε δεν φέρει καμία ευθύνη; Ούσα Αναπληρώτρια Διοικήτρια της Πολυκλινικής δύο χρόνια (2014 – 2015) και Διοικήτρια το 2016;

Για όλα αυτά, κατά την άποψη της κας Διοικήτριας φταίει η ηγεσία της ΠΟΕΔΗΝ και όχι η ίδια και η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας.

Είναι φανερό ότι τα τεράστια προβλήματα στο χώρο της Υγείας δεν τα δημιουργούν οι εργαζόμενοι που αγωνίζονται καθημερινά να κρατήσουν όρθια τα Νοσοκομεία για να μην υπάρξει απόλυτη διάλυση, αλλά η κυβέρνηση με τις μνημονιακές πολιτικές που ακολουθεί.
Προτεραιότητα της κυβέρνησης δεν είναι οι ζωές των ασθενών (70 ασθενείς είναι στην λίστα αναμονής για μία θέση σε κλίνη ΜΕΘ), αλλά τα ρουσφέτια και οι εξυπηρετήσεις.

Θα ήταν πιο αποτελεσματική η κα Διοικήτρια αντί να βγάζει ανακοίνωση σε βάρος της ΠΟΕΔΗΝ, για να είναι αρεστή στην πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας, να πιέσει για προσλήψεις προσωπικού και επαρκή χρηματοδότηση.

ΑΞΙΟΣ ο μισθός της!!!

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ


Πηγή: poedhn.grΓια το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews