ΕΙΔΗΣΕΙΣ

18/1/17

Νέος Διευθυντής του ΕΚΑΒ Δυτ. Μακεδονίας, ο γιατρός χειρουργός του Μαμάτσειου, Μιχάλης Δουλγεράκης, Βίντεο


Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2017
ΕΚΑΒNews

Νέος Διευθυντής του ΕΚΑΒ Δυτικής Μακεδονίας, ο γιατρός χειρουργός του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης, Μιχάλης Δουλγεράκη
kozan.gr

Νέος Διευθυντής του ΕΚΑΒ Δυτικής Μακεδονίας  ο γιατρός χειρουργός του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης, Μιχάλης Δουλγεράκης. Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΚΑΒ Δυτικής Μακεδονίας στη διάρκεια συνεδρίασης, αποφάσισε ομόφωνα, την ανάθεση των καθηκόντων του Διευθυντή ΕΚΑΒ Δυτικής Μακεδονίας με έδρα την Κοζάνη, στον καταξιωμένο επιστήμονα Μιχάλη Δουλγεράκη.

Η τοποθέτηση αυτή δημιουργεί νέα δεδομένα στην λειτουργία του ΕΚΑΒ, καθώς μέχρι σήμερα τη διεύθυνση είχε ο διευθυντής του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας με έδρα τη Λάρισα. Εντωμεταξύ σειρά συναντήσεων και επαφών με τους αρμοδίους της υγείας στην Κοζάνη, έχει από το πρωί ο Αντιπρόεδρος του ΕΚΑΒ Μίλτος Μυλωνάς, ο οποίος παρουσίασε και το νέο Διευθυντή του ΕΚΑΒ Δυτικής Μακεδονίας Μιχάλη Δουλγεράκη, με την προτροπή να πετύχει στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει.
«Να εφαρμόσεις τις πετυχημένες σου «χειρουργικές τομές» και στο ΕΚΑΒ σημείωσε ο κ. Μυλωνάς»

Δημοσιεύτηκε 17/1/2017

Πηγή: kozan.gr

EΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΕΚΑΒ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΔΟΥΛΓΕΡΑΚΗΣ " ΔΕΛΤΙΟ WEST 17/01
West Channel 

Δημοσιεύτηκε στις 17 Ιαν 2017


Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews