ΕΙΔΗΣΕΙΣ

4/1/17

Στα τέλη Ιανουαρίου (;) ξεκινάει η μετακόμιση στο νέο κτήριο του ΕΚΑΒ στην Κοζάνη


Τετάρτη, 4 Ιανουαρίου 2017
ΕΚΑΒNews

Στα τέλη Ιανουαρίου (;) ξεκινάει η μετακόμιση στο νέο κτήριο του ΕΚΑΒ στην Κοζάνη
prlogos.gr

ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΣΕ ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ – ΜΟΛΙΣ 9 ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΑΝΑ ΒΑΡΔΙΑ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Από την ερχόμενη εβδομάδα, ή το πιθανότερο μέχρι τα τέλη του μήνα να ξεκινήσει σιγά – σιγά η  διαδικασία της μετακόμισης για το ΕΒΑΒ Κοζάνης στο νέο του κτήριο, το οποίο αν και ολοκληρωμένο και ..εγκαινιασμένο δεν έχει λειτουργήσει για απέμεναν κάποιες λεπτομέρειες. Ήδη, σύμφωνα με πληροφορίες, η ΔΕΗ έχει κάνει τη σύνδεση του ρεύματος στο κτήριο, ενώ ένα μέρος του εξοπλισμού έχει τοποθετηθεί ήδη.
Μένει να τοποθετηθεί και το τηλεφωνικό κέντρο, ωστόσο, αυτό θα γίνει σταδιακά και αργότερα χρονικά, ενώ μέχρι να γίνει αυτό όταν ξεκινήσει η μετακόμιση οι κλήσεις θα εξυπηρετούνται μέσω εκτροπής.
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, και τα όσα ανέφερε στον «Π.Λ.» ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στο ΕΚΑΒ Δυτικής Μακεδονίας Θωμάς Σαραφίδης, μέχρι τα τέλη του μήνα θα αρχίσουν να μετακινούνται τα πρώτα πράγματα (γραφεία κ.λπ.) από το παλιό κτήριο, το οποίο σήμερα στεγάζεται στο πίσω μέρος του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης. Ωστόσο, για να ολοκληρωθεί η μετακόμιση θα χρειαστούν κάποιοι μήνες, ίσως να φτάσουμε μέχρι και το Πάσχα.

Ωστόσο, το σοβαρό πρόβλημα με τις διακομιδές για τα πληρώματα του ΕΚΑΒ, παραμένει. Η έλλειψη προσωπικού οδηγεί συνεχώς προβλήματα και δυσχεραίνει το έργο των διασωστών, ενώ το σωματείο εργαζομένων στο ΕΚΑΒ διαμαρτύρεται συνεχώς ζητώντας προσλήψεις προσωπικού. Μόλις εννέα ασθενοφόρα «βγαίνουν» ανά βάρδια σε όλη τη Δυτική Μακεδονία, ενώ σε περίπτωση που τύχει κάποιο τροχαίο (όπως π.χ. το απόγευμα της Τρίτης στην Πτολεμαΐδα, με πλαγιομετωπική σύγκρουση δύο οχημάτων ευτυχώς χωρίς κάποιο σοβαρό τραυματισμό), το ασθενοφόρο έσπευσε στο συμβάν μόλις ολοκλήρωσε διακομιδή ορθοπεδικού περιστατικού… Μάλιστα σε συγκεκριμένες περιοχές το πρόβλημα με την έλλειψη ασθενοφόρων στην περιφέρεια, εντείνεται…

Β.Σ.  


Πηγή: prlogos.grΔείτε στο ΕΚΑΒNews


Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews