ΕΙΔΗΣΕΙΣ

24/1/17

Σημαντική η προσφορά του κέντρου αεροδιακομιδών του ΕΚΑΒ, Βίντεο


Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2017
ΕΚΑΒNews

Σημαντική η προσφορά του κέντρου αεροδιακομιδών του ΕΚΑΒ (video)
ert.gr

Μάχες με το χρόνο δίνει το προσωπικό του κέντρου συντονισμού αεροδιακομιδών του ΕΚΑΒ, φέρνοντας σε πέρας αρκετές επιτυχείς αποστολές.
Στην Αεροπορική Βάση της Ελευσίνας, με ένα αεροπλάνο και ένα ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας, 20 γιατροί και 30 διασώστες, ανταποκρίνονται καθημερινά στις ανάγκες που προκύπτουν, εξυπηρετώντας ασθενείς από κάθε γωνιά της χώρας.

3.000 περιστατικά εξυπηρέτησαν οι γιατροί και οι διασώστες του Τμήματος Αεροδιακομιδών ΕΚΑΒ μέσα στο 2016. Το 40% εξ αυτών αφορούσε νεογνά.

Το συντονιστικό κέντρο έχει χρειαστεί να διαχειριστεί ταυτόχρονα πέντε διαφορετικά ιατρικά περιστατικά.

Μόνο η Ελλάδα και το Ισραήλ εκτελούν αεροδιακομιδές με αεροσκάφη των Ενόπλων Δυνάμεων.

Απεριόριστη είναι η ευγνωμοσύνη των ανθρώπων εκείνων των οποίων η ζωή βρέθηκε στα χέρια του προσωπικού του ΕΚΑΒ, αλλά και των οικογενειών τους.
Γιατροί και διασώστες του τμήματος αεροδιακομιδών του ΕΚΑΒ αισθάνονται αμέριστη συγκίνηση και υπερηφάνεια διαβάζοντας τις επιστολές τους.

Δείτε εδώ το βίντεο
Ρεπορτάζ: Νεφέλη Τζανετάκου

Δημοσιεύτηκε 23/1/2017


Πηγή: ert.grΓια το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews