ΕΙΔΗΣΕΙΣ

10/1/17

Ανάσα για το Κέντρο Υγείας Δημητσάνας η δωρεά ασθενοφόρου


Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2017
ΕΚΑΒNews

Ανάσα για το Κέντρο Υγείας Δημητσάνας η δωρεά ασθενοφόρου (pics)
arcadiaportal.gr

Πολλά είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Κέντρο Υγείας Δημητσάνας και τα οποία όσο περνά ο καιρός είναι εντονότερα.

Όπως έχει αναφέρει αρκετές φορές το ArcadiaPortal.gr, ένα από τα προβλήματα αφορά στα ασθενοφόρα αλλά και στην έλλειψη οδηγών ασθενοφόρου.

Το Κέντρο Υγείας έχει μόνο έναν οδηγό ασθενοφόρου που καλύπτει μία συγκεκριμένη βάρδια κι έτσι όταν προκύψει μεταφορά κατά τις ώρες που δεν εργάζεται αυτός, οι γιατροί καλούν το ΕΚΑΒ από την Τρίπολη το οποίο χρειάζεται τουλάχιστον σαράντα λεπτά για να φτάσει στο Κέντρο Υγείας. Όπως έχουν επισημάνει και οι Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας Γορτυνίας, το ασθενοφόρο είναι πεπαλαιωμένο, έχει καταστεί πλέον επικίνδυνο για τη διακομιδή ασθενών.

Μία δωρεά έρχεται να ομαλοποιήσει λίγο την κατάσταση. Η εταιρεία Α. Βλάχος Α.Ε. με επιστολή της στις 27-12-2016 γνωστοποίησε στον Δήμο Γορτυνίας ότι δωρίζει στον Δήμο ένα νοσοκομειακό αυτοκίνητο (ασθενοφόρο) 4Χ4.

Το ασθενοφόρο θα έχει αποκλειστικό σκοπό να καλύπτει τις ανάγκες του Δήμου και του Κέντρου Υγείας Δημητσάνας. Η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου αποδέχτηκε τη δωρεά ενός νοσοκομειακού αυτοκινήτου (ασθενοφόρου) μάρκας VOLKSWAGEN – VW T4 DIESEL – ΑΡ. ΠΛΑΙΣΙΟΥ WV2ZZZ7HΖ8Η105709 από την Εταιρεία Α. ΒΛΑΧΟΣ ΑΕ.


Το θέμα παραπέμφθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Γορτυνίας για ευρύτερη ενημέρωση και συζήτηση για τη λειτουργία του.

Μία πολύ σημαντική κίνηση για την υγεία στον Δήμο Γορτυνίας και ας ελπίσουμε ότι θα είναι η αρχή έτσι ώστε να καλυφθούν τα κενά και να λυθούν τα προβλήματα για να γίνει το Κέντρο Υγείας Δημητσάνας πλήρως λειτουργικό, όπως αρμόζει στη Γορτυνία.

Δημοσιεύτηκε 9/1/2017


Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews