ΕΙΔΗΣΕΙΣ

28/1/17

Αναγκαία η άμεση μεταστέγαση του ΕΚΑΒ Ιωαννίνων- Είναι ντροπή να μην έχει χώρους!, Βίντεο


Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2017
ΕΚΑΒNews

Συνέντευξη ο Δ/ντης ΕΚΑΒ 7ης Περιφέρειας ιατρός Βασίλειος Παπαδιώτης

Αναγκαία η άμεση μεταστέγαση του ΕΚΑΒ

Είναι ντροπή το ΕΚΑΒ, να μην έχει χώρους - ITV ΕΙΔΗΣΕΙΣ - 27/1/2017
Ioanninatv ITV


Δημοσιεύτηκε στις 27 Ιαν 2017
Ioanninatv ITV – NEWS

Αναγκαία η άμεση μεταστέγαση του ΕΚΑΒ
proinanea.gr

«Είμαστε άστεγοι, και ας προσφέρουμε τόσα πολλά», λέει ο διευθυντής
Στα προβλήματα που σχετίζονται με την έλλειψη χώρων αλλά και στις προσλήψεις που δεν έχουν γίνει ακόμη, αναφέρθηκε με δηλώσείς του, ο διευθυντής του ΕΚΑΒ Ιωαννίνων κ. Παπαδιώτης.
Ο κ. Παπαδιώτης, υποστήριξε ότι είναι αδιανόητο να προσφέρουν τόσες υπηρεσίες όχι μόνο στον πολίτη αλλά και στην εκπαίδευση προσωπικού και να μην  έχουν τους απαιτούμενους χώρους. Η έλλειψη χώρων σε συνδυασμό με τις ελλείψεις προσωπικού είναι τα δύο σοβαρότερα προβλήματα που παλεύουν να λύσουν στην διοίκηση του ΕΚΑΒ.

Τι έγιναν οι προσλήψεις Πολάκη;
Η ερώτηση σαφής: Τι απέγιναν οι προσλήψεις που ανακοίνωσε ο κ. Πολάκης όταν είχε έρθει στο ΕΚΑΒ για την παράδοση των ασθενοφόρων; Ο κ. Παπαδιώτης υποστήριξε ότι ο κ. Πολάκης υπέγραψε τις προσλήψεις και ότι αναμένεται να έρθουν οι διασώστες τον Φεβρουάριο: «Μας είπε ότι είμαστε μέσα σε αυτές τις προσλήψεις. Εάν δεν έρθουν οι διασώστες και ενόψει καλοκαιρινή περιόδου δεν θα μπορέσουμε να ανταποκριθούμε» είπε χαρακτηριστικά, τονίζοντας την αναγκαιότητα εξεύρεσης λύσης.
ΕΛ. ΣΤΑΜΟΥ

Πηγή: proinanea.grΓια το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews