ΕΙΔΗΣΕΙΣ

18/1/17

Ερώτηση του Ιατρικού Συλλόγου για τις κενές βάρδιες του ΕΚΑΒ στην Κάλυμνο


Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2017
ΕΚΑΒNews

Ερώτηση για το ασθενοφόρο στην Κάλυμνο
rodiaki.gr

Με επιστολή του που απευθύνει στον Αναπληρωτή Διοικητή Νοσοκομείου Καλύμνου, ο Ιατρικός Σύλλογος Επαρχίας Καλύμνου,  ζητά να ενημερωθεί για την ετοιμότητα του ασθενοφόρου, αφού σύμφωνα με πληροφορίες  για το μήνα Ιανουάριο δεν θα βρίσκεται σε ετοιμότητα για 29 βάρδιες και  ποιες ενέργειες έχουν γίνει ούτως ώστε να λυθεί άμεσα αυτό το μεγάλο πρόβλημα.

Να σημειώσουμε ότι την ευθύνη στελέχωσης και λειτουργίας των ασθενοφόρων έχει το ΕΚΑΒ και μετά τη λήξη της σύμβασης οδηγών που είχαν προσληφθεί, υπάρχει πρόβλημα στη στελέχωση και απρόσκοπτη λειτουργία τους καθ’όλο το 24ωρο.

Η επιστολή του ΙΣΕΚ κοινοποιείται στους Βουλευτές Δωδεκανήσου, στη 2η ΔΥΠΕ, στη Διοικήτρια Νοσοκομείου Ρόδου, στον Έπαρχο Καλύμνου ,στο Δήμαρχο & Δημοτικό Συμβούλιο Καλύμνου, στον Εισαγγελέα Κω, στα Μέλη Ι.Σ.Ε.Κ, στα Μ.Μ.Ε.

Η επιστολή έχει ως εξής:
«Έχουμε γίνει αποδέκτες πολλών παραπόνων ότι το ασθενοφόρο του νοσοκομείου Καλύμνου δεν βρίσκεται σε 24ωρη λειτουργία.
Οι πληροφορίες μας λένε ότι για το μήνα Ιανουάριο δεν θα βρίσκεται σε ετοιμότητα για 29 βάρδιες. Δηλαδή δεν θα δουλεύει για το 1/3 του μήνα Ιανουαρίου.
Θέλουμε να μας ενημερώσετε τι ενέργειες έχετε κάνει ούτως ώστε να λύσετε άμεσα αυτό το μεγάλο πρόβλημα που μπορεί να κοστίσει εάν δε λυθεί εγκαίρως ανθρώπινες ζωές.

Μετά τιμής
Οπρόεδρος
ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΤΟΣ
Ογραμματέας
ΜΙΚΕΣ-ΜΙΧΑΗΛ ΚΟΥΚΟΥΒΑΣ».

Δημοσιεύτηκε 17/1/2017

Πηγή: rodiaki.gr

Δείτε στο ΕΚΑΒNews
Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews