ΕΙΔΗΣΕΙΣ

20/1/17

Νέα εποχή για το ΕΚΑΒ Φλώρινας μετά την παραχώρηση κτιριακής υποδομής - Κάτω από αντίξοες συνθήκες οι διασώστες του Τομέα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους!


Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2017
ΕΚΑΒNews

Τις δικές του κτιριακές εγκαταστάσεις απέκτησε ο Τομέας ΕΚΑΒ Φλώρινας

Κάτω από πολύ αντίξοες συνθήκες λόγω της ιδιομορφίας του εδάφους και των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στον ακριτικό νομό,  οι διασωστες του ΕΚΑΒ Φλώρινας προσφέρουν τις υπηρεσίες τους με δύο σχεδόν ασθενοφόρα οχήματα σε καθημερινή βάση.

Μετά από προσπάθειες ετών ο Τομέας ΕΚΑΒ Φλώρινας απέκτησε επιτέλους την δική του κτιριακή υποδομή.
Με απόφαση του Δ.Σ. του Γ.Ν. Φλώρινας κατόπιν ενεργειών του Δ/ντη ΕΚΑΒ Κοζάνης κου Δ. Παπαγγελή εγκρίθηκε η παραχώρηση χρήσης κτιρίων, στεγάστρου και τμημάτων του οικοπέδου του Γ.Ν Φλώρινας στο ΕΚΑΒ Κοζάνης Τομέα Φλώρινας της χρήσης άνευ ανταλλάγματος (χρησιδάνειο) των: 
1. Μονώροφο ισόγειου  κτίσματος του Γ.Ν Φλώρινας , εμβαδού 58,37m2, το οποίο βρίσκεται εντός του οικοπέδου του Γ.Ν Φλώρινας, στο Νότιο τμήμα αυτού, επί της οδού Δήμητρας και παραπλεύρως  της νότιας πύλης του οικοπέδου. 
2. Μονώροφου ισόγειου δίχωρου κτίσματος λεβητοστασίου (χώρος λέβητα, χώρος δεξαμενής καυσίμων), εμβαδού 7,40 m2, με τον εξοπλισμό θέρμανσης που περιέχεται σε αυτό, το οποίο βρίσκεται εντός του οικοπέδου του Γ.Ν. Φλώρινας, στο Νότιο τμήμα αυτού, επί της οδού Δήμητρας και παραπλεύρως του κτιρίου που αναφέρεται στο (1).
3. Στεγάστρου εμβαδού 37,42 m2 στη βόρεια πλευρά του αναφερόμενου στο (1) κτίσματος, για στάθμευση ασθενοφόρων.
4. Τμήματος του οικοπέδου του Γ.Ν. Φλώρινας στο οποίο βρίσκονται τα ανωτέρω κτίσματα, εμβαδού 135,50 m2, στο Νότιο τμήμα του οικοπέδου του Γ.Ν. Φλώρινας, επί της οδού Δήμητρας και παραπλεύρως της Νότιας πύλης του οικοπέδου.
5. Τμήματος του οικοπέδου του Γ.Ν. Φλώρινας, πλησίον των αναφερόμενων στα (1,2,3,4), εμβαδού 70,00 m2, στο Νότιο τμήμα αυτού, για στάθμευση ασθενοφόρων.

Η παραχώρηση της χρήσης είναι 25 έτη και γίνεται άνευ ανταλλάγματος.


Μετά την παραχώρηση των παραπάνω εγκαταστάσεων δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για ενεργειακή αναβάθμιση των χώρων στέγασης και διαμονής του προσωπικού, την κατασκευή σκέπαστρου για τα ασθενοφόρα οχήματα και γενικά την ανακαίνιση του κτιρίου στο οποίο στεγάζεται σήμερα ο Τομέας ΕΚΑΒ Φλώρινας.

Ο χώρος στον οποίο προορίζεται να κατασκευαστεί στέγαστρο για την στάθμευση των ασθενοφόρων οχημάτων

Ο Τομέας ΕΚΑΒ Φλώρινας ανήκει στο Παράρτημα ΕΚΑΒ Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνης). Οι 20 διασώστες του Τομέα, κάτω από πολύ αντίξοες συνθήκες λόγω της ιδιομορφίας του εδάφους και των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στον ακριτικό νομό, προσφέρουν τις υπηρεσίες τους με δύο σχεδόν ασθενοφόρα οχήματα σε καθημερινή βάση.


Οι εργαζόμενοι είναι  μέλη του Εργασιακού Σωματείου ΕΚΑΒ Δυτικής Μακεδονίας.

Ο Δ/ντης του Παραρτήματος  ΕΚΑΒ Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνης) Δημήτριος Παπαγγελής παρουσία του Περιφερειάρχη Δ. Μακεδονίας κ. Θόδωρου Καρυπίδη, του Αντιπεριφερειάρχη Υγείας κ. Σταύρου Γιαννακίδη, του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φλώρινας κ. Στέφανου Μπίρου και άλλους επισήμους κατά την παραλαβή τεσσάρων νέων υπερσύγχρονων ασθενοφόρων από το Νοσοκομείο Φλώρινας στις 24/11/2015.


Δείτε στο ΕΚΑΒNews
Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews