ΕΙΔΗΣΕΙΣ

26/1/17

Η ΑΔΕΔΥ στηρίζει τους αγώνες των εργαζόμενων στα Δημόσια Νοσοκομεία, στο ΕΚΑΒ, στην Πρόνοια και στα Κ.Υ. της χώρας


Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2017
ΕΚΑΒNews Η ΑΔΕΔΥ στηρίζει τους αγώνες της ΠΟΕΔΗΝ

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή της και στηρίζει τους αγώνες των οι εργαζόμενων στα Δημόσια Νοσοκομεία, στο ΕΚΑΒ, στην Πρόνοια και στα Κέντρα Υγείας της χώρας, Η ΑΔΕΔΥ στηρίζει τους αγώνες της ΠΟΕΔΗΝ ενάντια στις μνημονιακές πολιτικές που εφαρμόζει η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στο χώρο της Δημόσιας Υγείας.

Τα σοβαρά προβλήματα που δημιουργούνται εξαιτίας της υποχρηματοδότησης και της υποστελέχωσης είναι γνωστά σε όλους. Υπάρχουν κλειστά κρεβάτια στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) επειδή δεν υπάρχει ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό. Καθημερινά παρουσιάζονται ελλείψεις υλικών, τα ασθενοφόρα δεν επαρκούν για τις ανάγκες των πολιτών.

Και αντί η Κυβέρνηση να δώσει λύσεις, οι Υπουργοί της Υγείας πανηγυρίζουν, αυτοκολακεύονται για τις πολιτικές που εφαρμόζουν τα δύο χρόνια που κυβερνούν.

Οι αγώνες των εργαζομένων ενοχλούν τους κυβερνώντες. Πάνω από τις ζωές των ασθενών, βάζουν το πολιτικό κόστος. Για αυτό προσπαθούν να κρύψουν τα προβλήματα από τους πολίτες.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., στη συνεδρίαση της 25ης Ιανουαρίου 2017, ύστερα από αίτημα του Ν.Τ. Λάρισας, αποφάσισε να κηρύξει Στάση Εργασίας σε όλες τις Δημόσιες Υπηρεσίες, τα ΝΠΔΔ και τους ΟΤΑ, του Νομού Λάρισας, την Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου 2017 από τις 10:00πμ έως τη λήξη του ωραρίου, προκειμένου οι εργαζόμενοι να συμμετάσχουν στο καραβάνι για τη σωτηρία της Υγείας που διοργανώνει η ΠΟΕΔΗΝ. Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου 2017, στις 9:00πμ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καλεί τις Ομοσπονδίες, τα Νομαρχιακά Τμήματα και τα Σωματεία να πάρουν πρωτοβουλίες έμπρακτης στήριξης στον δίκαιο αγώνα των εργαζομένων στη Δημόσια Υγεία, συμμετέχοντας στις κινητοποιήσεις.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, μπορούμε να ανατρέψουμε τις αντιλαϊκές – μνημονιακές πολιτικές της Κυβέρνησης.

Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ

Πηγή: adedy.gr
Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews