ΕΙΔΗΣΕΙΣ

26/1/17

Με την Περιφέρεια συναντήθηκε το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ Θεσσαλίας


Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2017
ΕΚΑΒNews

Με τους αντιπεριφερειάρχες Θεσσαλίας  Αναγνωστόπουλο Βασίλειο και Παιδή Αθανάσιο συναντήθηκε το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΆΒ Θεσσαλίας

Συνάντηση είχε το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΆΒ Θεσσαλίας την Τετάρτη 25/01/2017 με τους θεματικούς αντιπεριφερειάρχες Θεσσαλίας, Δημόσιας Υγείας κο Αναγνωστόπουλο Βασίλειο και Τουρισμού, Πολιτισμού και Δια Βίου Μάθησης κο Παιδή Αθανάσιο.
Ο πρόεδρος των εργαζομένων Ιωάννης Γούλας με τον αντιπρόεδρο Ιωάννη Μακρυγιάννη συζήτησαν με τους αντιπεριφερειάρχες τα εξής:
1) Υποστελέχωση τον Τομέων στο ΕΚΑΒ Θεσσαλίας
2) Αντικατάσταση του γηρασμένου στόλου των ασθενοφόρων
3) Αναβάθμιση με υλικοτεχνική υποδομή και η στελέχωση με ανθρώπινο προσωπικό τού Τηλεφωνικού/Ασυρματικού Κέντρου.
4) Κάλυψη τον κενών βαρδιών στους νέους τομείς (βάσεις) από εξειδικευμένο προσωπικό κατόχους άδειας ασκήσεως επαγγέλματος , κ.α.

Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews