ΕΙΔΗΣΕΙΣ

26/1/17

Εξηγήσεις που δεν πείθουν.... από την διοίκηση του ΕΚΑΒ στην καταγγελία των εργαζομένων ΕΚΑΒ Μαγνησίας!


Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2017
ΕΚΑΒNews

Ο υπεύθυνος του Τομέα ΕΚΑΒ Βόλου ιατρός κος Σταμνάς Κωνσταντίνος απαντάει στην καταγγελία του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Μαγνησίας κατά του αντιπροέδρου Δ.Σ. του ΕΚΑΒ κου Μ. Μυλωνά.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ       
ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΜΕΣΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΛΑΡΙΣΑΣ
TΟΜΕΑΣ ΒΟΛΟΥ           

Βόλος, 26 Ιανουαρίου 2017

Θέμα: «Απάντηση του υπευθύνου του Τομέα ΕΚΑΒ Βόλου στην καταγγελία του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Μαγνησίας»

Την Τρίτη 24/01/2017 ενημερώθηκα από τον Αντιπρόεδρο του ΕΚΑΒ Κο Μυλωνά Μ. στις 09:30΄ ώρα, ότι στις 12:30΄ώρα περίπου θα επισκεπτόταν τον Τομέα ΕΚΑΒ Βόλου ο ίδιος και η νέα Διευθύντρια του ΕΚΑΒ Λάρισας Κα Αυγέρη Βασιλική.
Ο Κος Αντιπρόεδρος μου ζήτησε να ενημερώσω τον Πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Μαγνησίας και τους εργαζόμενους του Τομέα.
Αμέσως ενημερώθηκε άμεσα ο Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Μαγνησίας, ο οποίος βρισκόταν σε πρωινή βάρδια στο χώρο του Τομέα, για να ενημερώσει και τους υπόλοιπους εκπροσώπους των εργαζομένων, καθώς και όλοι όσοι εργάζονταν στον Τομέα.
Η απάντηση η οποία έλαβα μετά από δέκα λεπτά από τον ίδιο  τον Πρόεδρο του Σωματείου ήταν «εμείς είμαστε αρνητικοί στο να συναντήσουμε τον Αντιπρόεδρο και την Διευθύντρια».
Ως υπεύθυνος του Τομέα εύχομαι καλή σταδιοδρομία στην νέα Διευθύντρια Κα Αυγέρη Βασιλική και καλή επιτυχία στο έργο της.

Ο Υπεύθυνος του Τομέα Βόλου

Με εκτίμηση,
ΣΤΑΜΝΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Δείτε στο ΕΚΑΒNews
Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews