ΕΙΔΗΣΕΙΣ

14/1/17

Σητεία: Θύμα τροχαίου μεταφέρθηκε στην καρότσα αγροτικού!


Σάββατο, 14 Ιανουαρίου 2017
ΕΚΑΒNews

Το ΕΚΑΒ Σητείας εκπέμπει SOS - Περιμένουν ακόμη τις δεσμεύσεις του υπουργού!

Άλλο ένα περιστατικό το οποίο δείχνει την αδυναμία του ΕΚΑΒ στην Σητεία. Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις των εργαζομένων μόλις ένα μήνα πριν:
«Σε θέατρο του παραλόγου παραπέμπει ο τρόπος με τον οποίο καλύπτεται το τελευταίο διάστημα ο Τομέας του ΕΚΑΒ στη Σητεία. Διασώστες του ΕΚΑΒ ξεκινούν από το Ηράκλειο για να κάνουν βάρδιες στην Σητεία με τεράστιο κόστος!»
«ΠΕΡΑ-ΔΩΘΕ 300 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΦΘΟΥ ΟΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΕΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ. 270 ευρώ το κόστος της κάθε αποστολής χωρίς τα καύσιμα και η επιβάρυνση του στόλου.»

Θύμα τροχαίου μεταφέρθηκε στην καρότσα αγροτικού
ant1news.gr

Άμεση ήταν η κινητοποίηση της ΕΔΕΑΚ μετά από κλήση που δέχτηκε από το συντονιστικό κέντρο του ΕΚΑΒ για παροχή βοήθειας σε θύμα τροχαίου λόγω απουσίας του ασθενοφόρου που ήταν σε διακομιδή.

Συγκεκριμένα κάτω από άγνωστες αιτίες ένα Ι.Χ αγροτικό αυτοκίνητο με οδηγό ένα 80χρονο άνδρα εξετράπη από τη πορεία του και ανετράπη λίγο έξω από την πόλη της Σητείας, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο 80χρονος οδηγός του.

 Η ΕΔΕΑΚ ανέλαβε τη παροχή πρώτων βοηθειών, και στη συνέχεια μαζί με άνδρες του πυροσβεστικού κλιμακίου Σητείας, τη μεταφορά του στο νοσοκομείο πάνω σε καρότσα Ι.Χ αγροτικού αυτοκινήτου.

Στο σημείο ήταν δυο πυροσβεστικά και δυο αστυνομικά οχήματα για την ασφάλεια των διερχομένων οδηγών αλλά και των διασωστών που επιχειρούσαν.

Αυτή είναι η πολλοστή φορά που η ΕΔΕΑΚ αναλαμβάνει να «βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά», καθώς οι ελλείψεις στο χώρο της υγείας είναι τόσο μεγάλες που όπως λένε οι κάτοικοι της περιοχής αν δεν υπήρχε η ΕΔΕΑΚ θα ήταν σίγουρο πως θα είχαμε θρηνήσει ανθρώπινες ζωές, που σώθηκαν χάρη στη παρέμβαση της.Πηγή: ant1news.gr

Δείτε στο ΕΚΑΒNews


Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews