ΕΙΔΗΣΕΙΣ

9/1/17

Κρήτη: Ευχαριστεί το ΕΚΑΒ και τον στρατό που έσωσαν τον πατέρα του!


Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου 2017
ΕΚΑΒNews

Κρήτη | Ευχαριστεί το ΕΚΑΒ και τον στρατό που έσωσαν τον πατέρα του
zarpanews.gr

Θερμές ευχαριστίες στο ΕΚΑΒ και στις ελληνικές ένοπλες δυνάμεις θέλει να στείλει μέσω του zarpanews.gr η οικογένεια του κυρίου από την Κάρπαθο που στις 2 Ιανουαρίου, υπέστη εγκεφαλικό και χρειάστηκε επειγόντως να μεταφερθεί στο ΠΑΓΝΗ. (ΕΔΩ)

Όπως μας είπε ο γιος του, η κινητοποίηση του ΕΚΑΒ αλλά και της αεροπορίας στρατού ήταν άμεση και καθοριστική για την έκβαση της υγείας του πατέρα του, ο οποίος μεταφέρθηκε άμεσα με ελικόπτερο στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, Εκεί, το περιστατικό αντιμετωπίστηκε με απόλυτη επιτυχία από τους γιατρούς και το προσωπικό και ο άνθρωπος πήρε εξιτήριο.

Τώρα αναρρώνει στο σπίτι του γιου του στα Χανιά και αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους όσους βοήθησαν για να γίνει καλά.

Πηγή: zarpanews.gr


Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews