ΕΙΔΗΣΕΙΣ

30/1/17

Στο ΕΚΑΒ Χαλκίδας ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης, Βίντεο


Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2017
ΕΚΑΒNews

Αλέκος Φλαμπουράρης: Δεν είναι δυνατόν π.χ. να χρειάζεται τη συγκεκριμένη στιγμή διασώστες το Νοσοκομείο και να μην τους δίνει το ΕΚΑΒ!!Τη Χαλκίδα επισκέφθηκε την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου ο Υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης. Η περιοδεία ξεκίνησε από τον Δήμο Χαλκιδέων και στη συνέχεια επισκέφθηκε κρατικές δομές που έχουν σχέση με την πολιτική προστασία και την ασφάλεια των πολιτών (Αστυνομία, ΕΚΑΒ, Νοσοκομείο, Πυροσβεστική).

Στο ΕΚΑΒ Χαλκίδας τον υποδέχθηκε ο υπεύθυνος των τομέων Εύβοιας Νίκος Κόκκος

Δηλώσεις και Βίντεο σχετικά με την επίσκεψη στο ΕΚΑΒ Χαλκίδας

Ο Αλέκος Φλαμπουράρης Περιόδευσε Στο Δήμο Χαλκιδέων
fonografos.net

Σχετικά με το ΕΚΑΒ

«Ακολούθησε επίσκεψη στο σταθμό του ΕΚΑΒ Χαλκίδας, όπου ο υπεύθυνος του νομού κ. Κόκκος, τον ενημέρωσε για την κατάσταση και την επιχειρησιακή ετοιμότητα της υπηρεσίας, την επάρκεια σε Ασθενοφόρα  και τις ελλείψεις σε προσωπικό. Του επισήμανε το παράπονο του ΕΚΑΒ για την έλλειψη συνεργασίας με κάποια από τα κέντρα υγείας, καθώς και αδυναμία του συστήματος, με την από παλιά υπαγωγή των Κ.Υ. στην αποκεντρωμένη διοίκηση που εδρεύει στην Λάρισα.
Ο Υπουργός δήλωσε ότι αυτό είναι υπό αναθεώρηση, με το νέο νομοσχέδιο για την πρωτοβάθμια περίθαλψη και την νέα διάταξη των Κ.Υ.»

Δείτε όλη το δημοσίευμα εδώΦλαμπουράρης από Χαλκίδα: ΣΥΡΙΖΑ και μετά το 2019
eviaportal.gr

Σχετικά με το ΕΚΑΒ

«Όσον αφορά το ΕΚΑΒ δήλωσε: «Για το ΕΚΑΒ η συζήτηση που κάναμε ήταν πολύ καλή και εδώ υπάρχει ένα θέμα με ένα Κέντρο Υγείας και εδώ υπάρχει η ανάγκη να μην υπάρχουν στεγανά σε ένα χώρο που είναι ο χώρος της υγείας, αφού και το Κέντρο Υγείας και το Νοσοκομείο και το ΕΚΑΒ εξυπηρετούν ένα κοινό καλό , ένα καλό για την κοινωνία και τον πολίτη και πρέπει να συνεργάζονται. 
Δεν είναι δυνατόν π.χ. να χρειάζεται τη συγκεκριμένη στιγμή διασώστες το Νοσοκομείο και να μην τους δίνει το ΕΚΑΒ.  Γενικώς υπάρχουν κάποια προβλήματα και πιστεύω ότι γρήγορα θα λυθούν».

Δείτε όλη το δημοσίευμα εδώ

Τα άκουσε ο Φλαμπουραρης στη Χαλκίδα
Star Kentrikis Elladas

Τα άκουσε ο Φλαμπουραρης στη Χαλκίδα από LAMIASTARGR
Ημερομηνία δημοσίευσης: 27/01/2017Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews