ΕΙΔΗΣΕΙΣ

17/1/17

Το μεροκάματο του τρόμου!


Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2017
ΕΚΑΒNews

Σύμφωνα με το δημοσίευμα δεν υπήρχε ασθενοφόρο βάρδιας!  

Το μεροκάματο του τρόμου
naxosygeia.blogspot.gr

Την Κυριακή  στην βραδινή  βάρδια του νοσοκομείου Νάξου  στα επείγοντα έγινε επίθεση από μέλη της χρυσής αυγής με επικεφαλής μια πρώην υποψήφια στην ανατολική αττική   αυτής  της εγκληματικής οργάνωσης . Επιτέθηκε στην νοσηλεύτρια, την κτύπησε με κίνδυνο της  ζωής, όχι μόνο της εργαζόμενης αλλά και των ασθενών που νοσηλεύονταν εκείνη την ώρα λόγω διακοπής της έκρυθμης λειτουργίας των ΤΕΠ.

Αιτία  ήταν η έλλειψη ασθενοφόρου βάρδιας  μετά από τηλεφωνική  κλήση που έκανε η εν λόγω "κυρία" στο νοσοκομείο για ένα περιστατικό μέθης. Το νοσοκομείο απάντησε ότι δεν υπάρχει ασθενοφόρο βάρδιας  προτείνοντας να ειδοποιηθεί η αστυνομία  για  να πάει επιτόπου και να δει τι ακριβώς συμβαίνει. Η συνέχεια ήταν η τραμπούκικη επίθεση  όπως περιγράψαμε παραπάνω. Ο δε ασθενής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από την αστυνομία σε συνεργασία με το λιμενικό. Η διοίκηση του νοσοκομείου θα καταθέσει μήνυση για το συμβάν.

Με αφορμή αυτό το περιστατικό φανερώθηκε για άλλη μια φορά η ανεπάρκεια του συστήματος να καλύψει τα κενά του. Στην συγκεκριμένη περίπτωση τα απαράδεκτα κενά στις βάρδιες του ασθενοφόρου λόγω έλλειψης προσωπικού  και στην μη φύλαξη του νοσοκομείου με αποτέλεσμα να έχουμε τέτοιου είδους παραβατικά περιστατικά.


Δείτε στο ΕΚΑΒNewsΓια το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews