ΕΙΔΗΣΕΙΣ

24/1/17

Οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ Τρίπολης έκοψαν την πίτα τους!Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2017
ΕΚΑΒNews

Οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ Τρίπολης έκοψαν την πίτα τους! (εικόνες)
kalimera-arkadia.gr

Η κοπή πίτας του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ έγινε στην Τρίπολη.

Μία κοπή πίτας σε μία ξεχωριστή υπηρεσία, που έχει άμεση σχέση με τον ανθρώπινο πόνο και την υγεία όλων μας.

"Οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ δουλεύουν νυχθημερόν, με όλες τις καιρικές συνθήκες, χωρίς να έχουν αργίες ή Σαββατοκύριακα, για την εξυπηρέτηση των ανθρώπων, που τους έχουν ανάγκη και τους περιμένουν με ιδιαίτερη αγωνία και λαχτάρα.

Η έγκαιρη διακομιδή ενός ασθενούς σε κέντρο υγείας ή νοσοκομείο μπορεί να σώσει τη ζωή του και αυτό το γνωρίζουν οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ που υπερβάλλουν εαυτόν κατά την εργασία τους....

Χρόνια Πολλά, καλή χρονιά και με όσο το δυνατόν λιγότερες διακομιδές ασθενών..." τόνισε ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας, Βαγγέλης Γιαννακούρας.

Παρόντες  ήταν ο Δήμαρχος Τρίπολης, Δημήτρης Παυλής, ο περιφερειακός σύμβουλος, Γιάννης Κατσίρης και ο Διοικητής του Παναρκαδικού Νοσοκομείου, Πέτρος Τομάρας.Ο Διευθυντής του ΕΚΑΒ Τρίπολης Σταμάτης Μπακόπουλος με τον πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Γιώργο ΜαθιόπουλοΓια το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews