ΕΙΔΗΣΕΙΣ

13/1/17

Μπράβο στους Εκαβίτες και στους Πυροσβέστες...


Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2017
ΕΚΑΒNews

ΕΚΑΒ ΛΑΜΙΑΣ

Μπράβο στους Εκαβίτες, στους Πυροσβέστες...
lamiareport.gr

Και σε όλους όσους έδωσαν μάχη με το χιονιά για να βοηθήσουν κόσμο....

Πολλά τα περιστατικά που έπρεπε να πάνε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο. Είτε ήταν έκτακτα από ατύχημα κλπ, είτε ήταν με ραντεβού για αιμοκάθαρση ή άλλες περιπτώσεις.

Τα πληρώματα του ΕΚΑΒ υπερέβαλαν εαυτό. Πολλοί δρόμοι ήταν παγωμένοι και δεν είχαν καθαριστεί. Ακόμη και με αλυσίδες τα ασθενοφόρα είχαν πρόβλημα, λόγω παγετού. Μέσα σε ένα 24ωρο πρέπει να έσπασαν πάνω από 15 αλυσίδες.

Κάποιες φορές ζήτησαν τη βοήθεια των πυροσβεστών για να μεταφέρουν κάποιους ασθενείς, αφού η πρόσβαση ήταν αδύνατη. Όπως σε ένα στενό πάνω από την Όθωνος, που δεν μπορούσε να ανέβει το ασθενοφόρο.


Οι εκαβίτες ανέβασαν το καροτσάκι με τα πόδια και με τη βοήθεια της Π.Υ. κατάφεραν να κάνουν τη διακομιδή της ασθενούς.

Πολλά μπράβο αξίζουν επίσης στους αστυνομικούς που ξεπάγιασαν στους δρόμους, στους χειριστές των μηχανημάτων των Δήμων και της Περιφέρειας και σε όλους τους ανθρώπους που συμμετείχαν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο σε αυτή τη "μάχη" κάτω από αντίξοες συνθήκες.Πηγή: lamiareport.grΓια το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews