ΕΙΔΗΣΕΙΣ

9/1/17

Το ΕΚΑΒ Ευβοίας παντού... και παντός καιρού... για την εξυπηρέτηση του πολίτη!


Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου 2017
ΕΚΑΒNews

Οι διασώστες του Τομέα ΕΚΑΒ Κύμης εργάζονται συνεχόμενα εδώ και τρεις ημέρες για να μπορέσουν να εξυπηρετήσουν τους πολίτες!

Ο Τομέας ΕΚΑΒ και το Νοσοκομείο Κύμης είναι αποκλεισμένοι από την Παρασκευή το βράδυ. Το ύψος του χιονιού φτάνει και ξεπερνά τα δύο μέτρα!! Ο δρόμος που οδηγεί στο Νοσοκομείο δεν είναι ανοιχτός για τα αυτοκίνητα και τα ασθενοφόρα παρά τις προσπάθειες που έχουν γίνει από τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Το ΕΚΑΒ Κύμης και η Πυροσβεστική Υπηρεσία έχουν στήσει ένα μικρό Κέντρο Επιχειρήσεων σε απόσταση 5 χλμ από το Νοσοκομείο, στην παραλία της Κύμης και από εκεί γίνεται ο συντονισμός για τη εξυπηρέτηση των επειγόντων περιστατικών στην περιοχή. Το σημείο αυτό είναι προσβάσιμο μόνο αλυσίδες. 

Η διακομιδή των περιστατικών από τους τόπους συμβάντων γίνεται με το ειδικό μικρό ερπυστριοφόρο όχημα της Πυροσβεστικής, στο οποίο επιβαίνουν ένας υπάλληλος της Π.Υ. και ένας διασώστης, μέχρι το σημείο που βρίσκεται το Κέντρο Επιχειρήσεων.
Εκεί ένας γιατρός και οι διασώστες του ΕΚΑΒ Κύμης κατευθύνουν τα περιστατικά είτε προς το Νοσοκομείο με το ειδικό όχημα είτε προς τα Νοσοκομεία της Χαλκίδας και της Αθήνας με ασθενοφόρα οχήματα από το ΕΚΑΒ Χαλκίδας και το Κ.Υ. Αλιβερίου. Οι διακομιδές από την Παρασκευή το βράδυ που άρχισε η κακοκαιρία μέχρι σήμερα είναι συνεχείς.

Παρόμοια προβλήματα, μικρότερης έκτασης, υπάρχουν και στην Βόρεια Εύβοια. Τα δύο ασθενοφόρα οχήματα του Κ.Υ. Μαντουδίου  έχουν ακινητοποιηθεί με βλάβη. Ο υπεύθυνος των Τομέων ΕΚΑΒ Εύβοιας Νίκος Κόκκος, ο οποίος συντονίζει εδώ και τρεις ημέρες όλη την επιχείρηση, παραχώρησε ένα ασθενοφόρο (Ε1) από την Χαλκίδα στο Κ.Υ. για να ανταποκριθεί στις διακομιδές.

Οι διασώστες του Τομέα ΕΚΑΒ Κύμης Κώστας, Νώντας, Βαγγέλης, Γιώργος και φυσικά ο υπεύθυνος Νίκος Κόκκος βρίσκονται από την Παρασκευή το βράδυ, όλα τα 24ωρα, σε διαρκή επιχειρησιακή ετοιμότητα μαζί με το προσωπικό του Νοσοκομείου Κύμης για να μπορέσουν να εξυπηρετήσουν τους πολίτες.

Τους ευχόμαστε καλή δύναμη, μιας και το κύμα κακοκαιρίας θα συνεχιστεί, για να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στο δύσκολο έργο τους.

Facebook Τομέας ΕΚΑΒ Κύμης

8 Ιανουαρίου στις 9:50 μ.μ.
Ο Τομέας ΕΚΑΒ Κύμης απόψε μέσα στο χιόνι....... Τελευταία νύχτα πιστεύω κουράγιο στους συναδέλφους πού βρίσκονται εκεί από την Παρασκευή...

Nikos Coccos
23 ώρες
Στη παραλία Κύμης με τα Μηχανήματα εκχιονισμού και το ερπυστριοφόρο της Πυροσβεστικής μεταφέροντας 2 δυο μικρά παιδιά μέσα στο ειδικό όχημα για το Νοσοκομείο Κύμης


7 Ιανουαρίου στις 8:18 μ.μ
Σήμερα δεν καταφέραμε να απεγκλωβίσουμε τα Ασθενοφόρα παρότι οι Διασώστες μας ήταν ετοιμοπόλεμοι τα οχήματα μας έτοιμα με αλυσίδες και 4χ4 αλλά το πολύ χιόνι από την μία μεριά και διάφοροι άλλοι παράγοντες που δεν έχουν να κάνουν με το Ε.Κ.Α.Β..
Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews