ΕΙΔΗΣΕΙΣ

28/1/17

Αναβλήθηκε η δίκη για τον τραγικό θάνατο του Δ. Βουρβαχάκη - Β Κελαράκη, Βίντεο


Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2017
ΕΚΑΒNews

Συνέντευξη ο επιζών στο τροχαίο, διασώστης του ΕΚΑΒ  Νίκος Μυρωδιάς

Αναβλήθηκε η δίκη της τραγωδίας με το ΕΚΑΒ και θύματα τους Δ. Βουρβαχάκη - Β. Κελαράκη
cretalive.gr

Μετά από αίτημα του συνηγόρου υπεράσπισης της οδηγού

Για τις 10 Νοεμβρίου αναβλήθηκε το δικαστήριο του τραγικού τροχαίου με πρωταγωνιστές το πλήρωμα ασθενοφόρου και μια γυναίκα οδηγό.

Η υπόθεση επρόκειτο να εκδικαστεί σήμερα στο Εφετείο Ανατολικής Κρήτης ωστόσο υπεβλήθη αίτημα για αναβολή από την συνήγορο της γυναίκας οδηγού.

Θύματα του τραγικού τροχαίου, ο τότε διευθυντής του ΕΚΑΒ Κρήτης Δημήτρης Βουρβαχάκης και ο πρόεδρος των εργαζομένων ΕΚΑΒ Βαγγέλης Κελαράκης. Ο μοναδικός επιζών που τραυματίστηκε βαριά Νίκος Μυρωδιάς, θα αντικρίσει και πάλι τη γυναίκα που οδηγούσε και με το όχημά της συγκρούστηκε με το ασθενοφόρο, στέλνοντας στο θάνατο τους δυο ΕΚΑΒΙΤΕς.

Όπως ο ίδιος λέει στο protothema.gr σήμερα σχεδόν τέσσερα χρόνια μετά οι εικόνες που έζησε έχουν χαραχτεί βαθιά μέσα του και θα τον ακολουθούν στη ζωή του, μέχρι να συναντήσει τους φίλους και συναδέλφους του.

«Από εκείνη την ημέρα και μετά σταμάτησε η ζωή μου. Τα έζησα όλα, είχαμε τις αισθήσεις μας και οι τρεις όταν γύρισε ανάποδα το αμάξι και ακόμα μέσα  στο κεφάλι μου γυρίζουν οι φωνές του διευθυντή μου, που μου έλεγε "Νίκο, τραβήξου" να με σπρώχνει ο άνθρωπος για να μπορέσω να βγω πρώτα εγώ και μετά αυτός, ο διευθυντής μου, ο Δημήτρης ο Βουρβαχάκης που ήταν στη μέση και δίπλα ο Βαγγέλης.

Με έσπρωχναν οι καημένοι αλλά δεν μπορούσα να βγω γιατί είχα σφηνώσει, είχαν σφηνώσει τα πόδια μου και ήταν δύσκολο πολύ. Σταμάτησε ένας περαστικός οδηγός και με απεγκλώβισε, με τίναξε δεξιά και αριστερά και με έβγαλε έξω. Αλλά δεν πρόλαβε να βγάλει τους άλλους δύο, δυστυχώς. Κάηκαν ζωντανοί οι άνθρωποι μέσα στο αυτοκίνητο της υπηρεσίας.

Μια ζωή θα κουβαλάω  μέσα μου αυτές τις εικόνες. Μακάρι να φεύγαμε και οι τρεις μαζί , όπως ήμασταν και τρεις παρέα μέσα στο αμάξι μακάρι να έφευγα κι εγώ μαζί τους. Νιώθω ότι ήταν άδικο που κατάφερα να ζήσω μόνο εγώ, ήταν πολύ καλοί  μου φίλοι  και οι δύο. Μπορεί  εγώ να έζησα με την αναπηρία μου αυτή αλλά για μένα σταμάτησαν όλα εκείνη τη τραγική ημέρα. Έχω σταματήσει από την υπηρεσία και η ζωή μου είναι μονότονη. Έκανα δώδεκα χειρουργεία και η αναπηρία στα πόδια μου, δεν διορθώνεται. Δεν είμαι σε αναπηρικό καροτσάκι αλλά περπατάω για λίγο και αμέσως νιώθω  την ανάγκη  ότι πρέπει να κάτσω. Δεν με βαστούν καλά τα πόδια μου από το τροχαίο και μετά».

Πηγή: cretalive.gr

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΕΠΙΖΩΝ ΤΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ ΤΟΥ ΕΚΑΒ
CRETETV 

Δημοσιεύτηκε στις 27 Ιαν 2017Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews