ΕΙΔΗΣΕΙΣ

28/1/17

Παρέμβαση της διοίκησης στις διαδικασίες του Υπηρεσιακού Συμβουλίου του ΕΚΑΒ, Δείτε την σύνθεση


Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2017
ΕΚΑΒNews

Με έγγραφο του ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ παρεμβαίνει στις διαδικασίες του Υπηρεσιακού Συμβουλίου του ΕΚΑΒ!!

Ζήτησε άμεση συνεδρίαση του ανεξάρτητου οργάνου από τις 12-01-2017 χωρίς πρώτα να εκδώσει την απόφαση ανασυγκρότησης η οποία τελικά εκδόθηκε στις 24/1/2017 και δημοσιεύτηκε στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ  στις 26/1/2017!

Το Δ.Σ. του ΕΚΑΒ παρεμβαίνει στις διαδικασίες και καλεί το Υ.Σ. να αποφασίσει για μεταθέσεις και μετατάξεις.


2η Τροποποίηση της υπ’ αριθμ. Α1β/Γ.Π.:21485/08-04-2016 Απόφασης με θέμα «Συγκρότηση και ορισμός μελών στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ)».
Με την υπ΄αριθμ. Α1β/Γ.Π.:96260 Σχετ. 96503/10-1-2016 Απόφαση του Υπουργού Υγείας (ΑΔΑ: 6Ε03465ΦΥΟ-Κ7Τ) ορίστηκε η ανασυγκρότηση των μελών του Ειδικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου, λόγω εκλογών.

Η απόφαση δημοσιεύτηκε στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ στις 11/1/2017

Σύγκληση Υπηρεσιακού Συμβουλίου
Η διοίκηση του ΕΚΑΒ με έγγραφο (Αθήνα 12-01-2017 Αρ. πρωτ. 1104) «επικαλούμενη λόγους δημοσίου συμφέροντος καλεί το Υ.Σ. του ΕΚΑΒ να συζητήσει θέματα μετατάξεων προσωπικού και ενδυνάμωσης τομέων του ΕΚΑΒ σύμφωνα με τις αποφάσεις του Δ.Σ.».
Επικαλείται επίσης «το πρακτικό της 4ης συνεδρίασης του Υ.Σ. και χαρακτηρίζει την μη συναίνεση σε μεταθέσεις ελλιπώς τεκμηριωμένη καθώς εδράζεται σε λόγους που δεν άπτονται των αρμοδιοτήτων του Υπηρεσιακού Συμβουλίου»!!!
Και καταλήγει ενημερώνοντας το Υ.Σ. του ΕΚΑΒ ότι «Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του ΕΚΑΒ μέσα στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων τους θα προβούν σε όλες τις νόμιμες ενέργειες προκειμένου να διαφυλαχθεί η εύρυθμη λειτουργία του Οργανισμού»

Το έγγραφο του προέδρου Δ.Σ. του ΕΚΑΒ με ημερομηνία 12-01-2017 όπως δημοσιεύτηκε στο Facebook ΤΟ ΒΗΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΚΑΒΙΤΗ στις 24-1-2017


Οι εργαζόμενοι καταγγέλλουν την παρέμβαση
Με αποφάσεις τα Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Προσωπικού του ΕΚΑΒ και του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ καταγγέλλουν την παρέμβαση του προέδρου του ΕΚΑΒ στις διαδικασίες του Υπηρεσιακού Συμβουλίου ως ανεπίτρεπτη.

Θυμίζουμε ότι η πρόσκληση ενδιαφέροντος για την ενδυνάμωση τομέων του ΕΚΑΒ εκδόθηκε στις 16/12/2015 και έχει συζητηθεί στο Υ.Σ. αποσπασματικά (δηλαδή όχι το σύνολο των αιτήσεων για όλους τους τομείς) και το Υ.Σ. έχει αποφασίσει αρνητικά.

Μηνυτήρια Αναφορά της ΠΟΕΔΗΝ για τις μετατάξεις
Για τις μετατάξεις προσωπικού, οι οποίες σύμφωνα με την Μηνυτήρια Αναφορά της ΠΟΕΔΗΝ  στον Πρόεδρο και Αντιπρόεδρο του ΕΚΑΒ, η οποία είναι σε εξέλιξη, καθώς ο Εισαγγελέας διέταξε προανάκριση για την διερεύνηση σοβαρών ποινικών αδικημάτων στον Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο του ΕΚΑΒ (καλούνται σε ανωμοτί καταθέσεις), οι θέσεις είναι 70 έως 100 άτομα πανελλαδικά.

Ανασυγκρότηση μελών του Ειδικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου
Με απόφαση της η αρμόδια Δ/νση του ΕΚΑΒ έγινε η ανασυγκρότηση μελών του Υπηρεσιακού Συμβουλίου του ΕΚΑΒ.

Τα Μέλη
1. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΛΟΥΔΗ, Πρόεδρος του Υπηρεσιακού Συμβουλίου, υπάλληλος κλάδου ΤΕ Επαγγελμάτων Υγείας & Πρόνοιας, Προϊσταμένη Δ/νσης Νοσηλευτικών Υπηρεσιών με αναπληρώτρια στα καθήκοντα Προέδρου την ΑΝΝΑ ΠΑΙΔΗ του κλάδου ΠΕ Πληροφορικής που υπηρετεί στην 1η Υγειονομική Περιφέρεια.

2. ΑΝΝΑ ΡΟΥΣΣΟΥ, υπάλληλος κλάδου Π.Ε. Διοικητικού Οικονομικού, Προϊσταμένη Δ/νσης Διοικ. & Οικον. Υπηρεσιών τακτικό μέλος, με αναπληρώτρια την ΙΩΑΝΝΑ ΜΠΟΥΡΑΖΟΠΟΥΛΟΥ του κλάδου ΠΕ Διοικητικού που υπηρετεί στην 1η Υγειονομική Περιφέρεια.

3. ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΚΟΥΤΟΥΦΑΡΗΣ, υπάλληλος του κλάδου Π.Ε. Διοικητικού που υπηρετεί στο Γ.Ν. Αθηνών «ΑΓ. ΣΑΒΒΑΣ», τακτικό μέλος με αναπληρωτή τον ΖΑΧΑΡΙΑ ΦΡΑΓΚΟΥ του κλάδου Π.Ε. Διοικητικού Διευθυντή Οικονομικής Υπηρεσίας της 1η ΥΠΕ.

4. ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΔΕΒΕΛΟΓΛΟΥ, υπάλληλος κλάδου Δ.Ε. Πληρωμάτων Ασθενοφόρων, ως εκπρόσωπος των μόνιμων εργαζομένων, με αναπληρωματικό μέλος τον ΧΡΗΣΤΟ ΜΑΛΤΕΖΟ, υπάλληλο κλάδου Δ.Ε. Πληρωμάτων Ασθενοφόρων και ΙΩΑΝΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ υπάλληλος κλάδου Δ.Ε. Πληρωμάτων Ασθενοφόρων, ως εκπρόσωπος των μόνιμων εργαζομένων, με αναπληρωματικό μέλος τον ΜΑΡΙΝΟ ΜΠΟΡΑ, υπάλληλο κλάδου Δ.Ε. Πληρωμάτων Ασθενοφόρων.

5. ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΑΝΔΡΙΤΣΟΣ, υπάλληλος ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου κλάδου Δ.Ε. Πληρωμάτων Ασθενοφόρων, ως εκπρόσωπος των εργαζομένων ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου με αναπληρωματικό μέλος τον ΣΩΤΗΡΙΟ ΒΕΡΑΝΟΥΔΗ, υπάλληλο ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου κλάδου Δ.Ε. Πληρωμάτων Ασθενοφόρων και ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΑΠΑΤΣΙΔΗΣ υπάλληλος ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου κλάδου Δ.Ε. Πληρωμάτων Ασθενοφόρων, ως εκπρόσωπος των εργαζομένων, ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου με αναπληρωματικό μέλος τον ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ, υπάλληλο κλάδου ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου Δ.Ε. Πληρωμάτων Ασθενοφόρων.

Δείτε την απόφαση εδώ

Η ανάρτηση της ανασυγκρότησης του Υ.Σ. του ΕΚΑΒ με ημερομηνία 26-1-2017


Δείτε στο ΕΚΑΒNews
Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews