ΕΙΔΗΣΕΙΣ

5/1/17

Συνάντηση του Σ. Φάμελλου με τον δήμαρχο Λαγκαδά, Γ. Καραγιάννη-Ζητείται η ενίσχυση του ΕΚΑΒ Λαγκαδά και η ίδρυση Τομέα στο Κ.Υ. Ζαγκλιβερίου


Πέμπτη, 5 Ιανουαρίου 2017
ΕΚΑΒNews

Στην συνάντηση του αναπληρωτή υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σωκράτη Φάμελλου με τον δήμαρχο Λαγκαδά Γ. Καραγιάννη, ο τελευταίος ζήτησε την ενίσχυση του σταθμού ΕΚΑΒ Λαγκαδά και την ίδρυση σταθμού του ΕΚΑΒ στο Κ.Υ. Ζαγκλιβερίου.

Συνάντηση του Σ. Φάμελλου με τον δήμαρχο Λαγκαδά, Γ. Καραγιάννη
amna.gr

Για την επίσπευση των απαραίτητων ενεργειών προκειμένου να διασφαλιστεί η ορθή λειτουργία του ΧΥΤΑ Μαυροράχης, δεσμεύτηκε, σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου Λαγκαδά, ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σωκράτης Φάμελλος, κατά τη συνάντηση του με τον δήμαρχο Λαγκαδά Γιάννη Καραγιάννη.

Ο αναπληρωτής υπουργός ενημερώθηκε για την πλήρη αντίθεση του δήμου Λαγκαδά στην πρόθεση του ΦΟΔΣΑ για δημιουργία 5ης κυψέλης εντός του ΧΥΤΑ, αντίθεση με την οποία, σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση και ο ίδιος συντάχθηκε.

Παράλληλα τέθηκαν μια σειρά από ζητήματα, όπως η δυσοσμία που παρατηρείται στις δημοτικές ενότητες Ασσήρου και Λαχανά αλλά και τα όμβρια ύδατα (στραγγίσματα) του ΧΥΤΑ που καταλήγουν στον χείμαρρο του Μπογδάνα.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα προτεραιότητας του δήμου Λαγκαδά, μεταξύ των οποίων σημαντικά έργα υποδομής όπως η κατασκευή του ανισόπεδου κόμβου της Εγνατίας Οδού στα Λουτρά Λαγκαδά και η επέκταση του δικτύου φυσικού αερίου στον δήμο.
Ο κ. Καραγιάννης ζήτησε να ενισχυθεί ο σταθμός ΕΚΑΒ που λειτουργεί στον Λαγκαδά με προσωπικό και με ένα επιπλέον ασθενοφόρο, καθώς και την ίδρυση δεύτερου σταθμού στις εγκαταστάσεις του κέντρου υγείας Ζαγκλιβερίου.
Τέλος, ο δήμαρχος Λαγκαδά έθεσε στον κ. Φάμελλο το θέμα της ελλιπούς εξυπηρέτησης της περιοχής από τον ΟΑΣΘ.

Πηγή: amna.gr
Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews