ΕΙΔΗΣΕΙΣ

3/1/17

Πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ: Πολάκη μαζί δεν χτίζαμε τις πόρτες για τον Αδωνι;

Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος

Τρίτη, 3 Ιανουαρίου 2017
ΕΚΑΒNews

Πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ: Πολάκη μαζί δεν χτίζαμε τις πόρτες για τον Αδωνι;
thetoc.gr

Σκληρή απάντηση του Προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ στην επίθεση που δέχθηκε από τον Πολάκη. Του θυμίζει όσα έλεγαν και έκαναν από κοινού με το ΣΥΡΙΖΑ στην αντίπολίτευση

Το ξέσπασμα του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ προκάλεσε η ανάρτηση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη στο facebook όπουαπευθυνόμενος στο  κ. Γιαννάκο - δηλώσεις του φιλοξενήθηκαν στο επίμαχο άρθρο του Guardian - ανέφερε μεταξύ άλλων: 

 " Πρόεδρε της ΠΟΕΔΗΝ ,όχι στο guardian ,αλλα στους New York Times να δώσεις συνέντευξη με αισχρά ψέμματα και στοιχεία του 2012 (τοτε ντε που προσκυναγες το Βενιζέλο και εγλειφες τον Αδωνι) συκοφαντώντας τη χώρα σου και την κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ που σας έκοψε τη μάσα και τις εξυπηρετήσεις».

Μαζί δεν χτίζαμε την πύλη στο   Δρομοκαϊτειο επί υπουργίας ΑΔΩΝΙ; τότε δεν συκοφαντούσαμε τη χώρα  

" Επί υπουργίας του Αδωνι μαζί δεν χτίζαμε την πύλη στο Δρομοκαϊτειο με τον Ξανθό τον Μαντά , την Δούρου και άλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ;» υπενθύμισε ο κ. Γιαννακός διερωτώμενος « όταν τότε έλεγαν πως το "μνημόνιο σκοτώνει την υγεία" δεν δυσφημούσαν τη χώρα;».

Προκάλεσε μάλιστα τον κ. Πολάκη « αν εμείς τα μασάγαμε γιατί δεν μας έκλεισαν μέσα, γιατί δεν μας έστειλαν τον εισαγγελέα στο σπίτι μας;».    

Επέμεινε στις καταγγελίες για την δραματική κατάσταση στο χώρο των νοσοκομείων και κάλεσε την πολιτική ηγεσία του υπουργείου να δημοσιοποιήσει τα στοιχεία για το ποσοστό των ενδονοσοκομειακών λοιμώξεων στα νοσοκομεία που ανέρχεται για το 2016 στο 15% όπως είπε και που ευθύνονται για το θάνατο περίπου 2000 ατόμων.

" Δεν πεθαίνουν οι καρκινοπαθείς και μετά τους καλούν για θεραπεία;» ρώτησε αναφερόμενος στο γεγονός ότι ενώ το Ίδρυμα Νιάρχος ενέκρινε δωρεά 7 Ακτινοθεραπευτικών Μηχανημάτων (Γραμμικοί Επιταχυντές) νέου τύπου για τα Νοσοκομεία Αλεξάνδρας, Αττικό, Μεταξά, Πανεπιστημιακό Λάρισας, Θεαγένειο, Πανεπιστημιακό Αλεξανδρούπολης, Πανεπιστημιακό Ηρακλείου δεν εγκαταστάθηκε κανένα μηχάνημα επειδή η δωρεά έχει σαν όρο να είναι έτοιμος ο χώρος υποδοχής του Μηχανήματος και να υπάρχει η κατάλληλη στελέχωση ώστε να λειτουργήσει αμέσως.

Ο κ. Γιαννακός διαχώρισε τους κ. Πολάκη και Ξανθό επισημαίνοντας πως ο κ. Πολάκης είναι «πολιτικό μίασμα»  ενώ με τον Ξανθό αν και διαφωνούμε έχει άλλο επίπεδο όπως είπε.  

Πηγή: thetoc.gr

Δείτε στο ΕΚΑΒNews

Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews