ΕΙΔΗΣΕΙΣ

14/1/17

Κώστας Τσιτσιλικάκης: Το ΕΚΑΒ προσφέρει σημαντικές υπηρεσίες!


Σάββατο, 14 Ιανουαρίου 2017
ΕΚΑΒNews

Συνέντευξη ο προέδρος του Σωματείου Εργαζομένων 6ου ΕΚΑΒ Καβάλας Κώστας  Τσιτσιλικάκης

«Δύσκολο βράδυ αυτό της Τρίτης προς Τετάρτη. Πολύ ψύχος, παγωμένοι δρόμοι, παρόλα αυτά το παλέψαμε και κάναμε τη δουλειά μας, όπως καλύτερα μπορούσαμε»

«Το ΕΚΑΒ προσφέρει σημαντικές υπηρεσίες» δηλώνει ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Κώστας  Τσιτσιλικάκης
efimeridakavala.gr

Από την αρχή της εβδομάδας το ΕΚΑΒ Καβάλας έχει προσφέρει εξαιρετικές υπηρεσίες σε όλους που τις χρειάζονταν εν μέσω χιονιά. Ο πρόεδρος του Σωματείου κ. Κώστας Τσιτσιλικάκης έκανε σχετικές δηλώσεις.

Ο κ. Τσιτσιλικάκης αναφέρθηκε κυρίως στο επίμαχο βράδυ από Τρίτη προς Τετάρτη που ήταν πραγματικός εφιάλτης λόγω της χιονοθύελλας.. Όπως τόνισε αρχικά «Δύσκολο βράδυ αυτό της Τρίτης προς Τετάρτη. Πολύ ψύχος, παγωμένοι δρόμοι, παρόλα αυτά το παλέψαμε και κάναμε τη δουλειά μας, όπως καλύτερα μπορούσαμε. Εμείς ως ΕΚΑΒ είχαμε κάποια περιστατικά και καταφέραμε να τα ικανοποιήσουμε. Είχαμε συνηθισμένα, παθολογικά περιστατικά και όχι κάτι εξαιτίας του χιονιού. Είχαμε αρκετές πτώσεις ατόμων που γλίστρησαν στα χιόνια, οι οποίες περιπτώσεις  και αντιμετωπίσθηκαν ενώ εμείς διαθέτουμε τρία νέα αυτοκίνητα με αλυσίδες που κάνουν πολύ καλή δουλειά.

Είναι τα καινούρια ασθενοφόρα που ήρθαν τελευταία και αυτά πρέπει να τα λέμε, μια και θέρμανση έχουν και δεν παγώνουν ούτε οι ασθενείς που είναι πίσω στην καμπίνα του ασθενοφόρου, ούτε οι εργαζόμενοι».

ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΟΧΗΜΑΤΑ

Ο κ. Τσιτσιλικάκης πρόσθεσε πως «Γενικά τα νέα ασθενοφόρα διαθέτουν όλα όσα πρέπει να διαθέτουν τα σύγχρονα οχήματα και αυτό είναι πολύ σημαντικό για όλους μας. Εμείς όλες αυτές τις δύσκολες ημέρες γενικά μπορέσαμε να ανταπεξέλθουμε και να φέρουμε εις πέρας την αποστολή μας και αντιμετωπίσαμε και κάποια δυσκολία από την Ελευθερούπολη αλλά γενικά καταφέραμε να εξυπηρετήσουμε ασθενή που ζει εκεί και έπρεπε να έρθει στην Καβάλα.

Εκεί στο Κέντρο Υγείας Ελευθερούπολης δεν υπάρχει ασθενοφόρο και αυτή η κατάσταση να μεταφέρουμε δηλαδή εμείς τους ασθενείς δεν είναι πρώτη φορά που γίνεται. Γενικά συμβαίνει, ιδίως τα βράδια που πάει και Χρυσούπολη και Ελευθερούπολη το ΕΚΑΒ».

ΘΕΡΜΑΝΣΗ

Ο κ. Τσιτσιλικάκης αναφέρθηκε και στο πρόβλημα θέρμανσης που έχουν στο ένα από τα δύο κτήρια όπου στεγάζονται στον χώρο της Παιδόπολης. Όπως τόνισε «Βέβαια έχουμε και εμείς ένα πρόβλημα μια και στις εγκαταστάσεις που είμαστε δεν έχουμε θέρμανση. Στο καινούριο κτήριο υπάρχει θέρμανση που τελειώνει όμως, στο παλιό δεν υπάρχει καθόλου θέρμανση. Εκεί στην Παιδόπολη είναι οι διασώστες χωρίς θέρμανση και στο νέο κτήριο που είναι οι διοικητικές υπηρεσίες υπάρχει ακόμη θέρμανση,

Στο παλιό κτήριο το πετρέλαιο δεν έφτασε, μέχρι να γίνει η νέα προμήθεια μια και έπρεπε να μπουν κάποιες υπογραφές και να γίνουν κάποια διοικητικά συμβούλια αργήσαμε και έτσι μείναμε χωρίς θέρμανση. Και να σκεφτεί κανείς ότι το πετρέλαιο θα έρθει από τη Δράμα γιατί οι προμήθειες γίνονται με διαγωνισμό και κέρδισε κάποιος από τη Δράμα, οπότε ο άνθρωπος με το βυτίο δεν μπόρεσε να έρθει και έτσι εδώ και τρεις ημέρες είμαστε με αερόθερμα και παλεύουμε να αντέξουμε.

Εμείς και στο Νοσοκομείο φτάσαμε με τη χιονοθύελλα και παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες καταφέραμε να φέρουμε εις πέρας την αποστολή μας, πολύ απλά γιατί είχαμε ετοιμότητα. Χάλια οι δρόμοι αλλά εμείς τουλάχιστον με τις αλυσίδες κάτι κάναμε. Γενικά οι δρόμοι είναι δύσκολοι, στην Ελευθερούπολη δύσκολα επίσης, τα στενά είναι άσχημα με μισό μέτρο χιόνι και σχεδόν απροσπέλαστα».

Δημοσιεύτηκε 13/1/2017Δείτε στο ΕΚΑΒNews
Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews