ΕΙΔΗΣΕΙΣ

7/1/17

Τα προβλήματα του ΕΚΑΒ Χαλκιδικής στο TV100 «Πέριξ», Βίντεο


Σάββατο, 7 Ιανουαρίου 2017
ΕΚΑΒNews

Κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές από τις ελλείψεις ασθενοφόρων και προσωπικού!

Ο εκπρόσωπος Εργαζομένων Κ. Υ. Χαλκιδικής Θ. Τσαουρέλος και ο διασώστης Σπ. Αντωνιάδης στα "Πέριξ"
TV100 Thessaloniki 

36 διασώστες έχουν απομείνει στο ΕΚΑΒ Χαλκιδικής, προσωπικό που υπολείπεται κατά 50% του απαραίτητου για την εύρυθμη λειτουργία του όπως είπαν στα "Πέριξ" της TV100 το μέλος της Προσωρινής Διοίκησης του νεοσύστατου Σωματείου Εργαζομένων Κέντρων Υγείας Ανατολικής Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής Θεόδωρος Τσαουρέλος και ο διασώστης ΕΚΑΒ Σπύρος Αντωνιάδης.

Όπως τόνισαν αναγκάζονται να κρύβουν τα ασθενοφόρα καθώς δεν υπάρχει προσωπικό να τα κινήσει για να αποφύγουν τη μήνη των πολιτών.

Σκέφτονται επίσης  να προτείνουν στον δήμαρχο της περιοχής την αγορά ασθενοφόρου και την επάνδρωση αυτού με  έξοδα του δήμου, όπως το παράδειγμα του ασθενοφόρου Ωροπού.. ώστε να συμβάλει ενισχυτικά προς το ΕΚΑΒ.

Είναι χαρακτηριστικό ότι το καλοκαίρι διασώστες του ΕΚΑΒ, από άλλες περιοχές, ανταλλάσσουν δωρεάν οικογενειακές διακοπές με προσφορά εργασίας.

Οι κύριοι Τσαουρέλος και Αντωνιάδης επισήμαναν τη χρησιμότητα της χρήσης το καλοκαίρι ελικοπτέρου της πυροσβεστικής για τη διακομιδή ασθενών, καθώς πέταξαν συνολικά 24 φορές και σε δύο τουλάχιστον περιπτώσεις κυριολεκτικά έσωσαν ανθρώπινες ζωές.

Δείτε το βίντεο:

Δημοσιεύτηκε στις 28 Δεκ 2016Για το  ΕΚΑΒNews : Βασίλης Χουλιάρας

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews