ΕΙΔΗΣΕΙΣ

9/2/17

Ν.Καλογιαννάκης:Συνεχίζουμε την επίσχεση εργασίας-Κίνδυνος να χαθούν 10 θέσεις στο ΕΚΑΒ Κρήτης!


Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2017
ΕΚΑΒNews

Συνέντευξη ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ 4ης Περιφέρειας-Κρήτης Νίκος Καλογιαννάκης

Γραφειοκρατία, λάθη και παραλείψεις είχαν ως αποτέλεσμα να μην πληρούν τα προσόντα οι συμμετέχοντες στην προκήρυξη του ΟΑΕΔ για το ΕΚΑΒ Κρήτης!

Ν.Καλογιαννάκης: Κίνδυνος να χαθούν 10 θέσεις στο ΕΚΑΒ Κρήτης
984radio 

Γέλια και κλάματα προκαλεί η προκήρυξη διαγωνισμού του ΟΑΕΔ για την κάλυψη 10 θέσεων του ΕΚΑΒ στην Κρήτη - 5 θέσεις στη Σητεία / 2 στο Ρέθυμνο / 2 στα Χανιά / 1 στο Ηράκλειο – αλλά χωρίς τις απαιτούμενες προϋποθέσεις προσόντων με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν να χαθούν καθώς οι περισσότερες από αυτές.

Το παραπάνω επιβεβαίωσε μιλώντας στο Ράδιο 9,84 ο πρόεδρος του Σωματείου των Εργαζομένων Νίκος Καλογιαννάκης που απαντώντας στο ερώτημα πόσο σύντομα μπορεί να κηρυχθεί ο επόμενος διαγωνισμός με τα προσόντα που απαιτούνται και πότε η πρόσληψη απάντησε μονολεκτικά: «Άγνωστο».

Επανέλαβε τις τραγικές ελλείψεις και ανάγκες του Κέντρου ενώ αναφερόμενος στην επίσχεση εργασίας που πραγματοποιούν από χθες οι εργαζόμενοι πανελλαδικά είπε πως ζητούν την έγγραφη διαβεβαίωση του Αναπληρωτή Υπουργού Παύλου Πολλάκη για την ικανοποίηση των αιτημάτων τους.

Συγκεκριμένα διαμαρτύρονται για τις Μη καταβληθείσες δεδουλευμένες αποδοχές, (εκτός έδρας μετακινήσεις) έτους 2016 και 2017.

Τη ΜΗ καταβολή δαπάνης για την αγορά ατομικών μέσων προστασίας μας (ΣΤΟΛΗ), ύψους 300 – 400 ευρώ.

Επίσης επισημαίνουν πως δεν υπάρχει πρόνοια ούτε πρόβλεψη για την ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΝΗ.

Ν.Καλογιαννάκης: Κίνδυνος να χαθούν 10 θέσεις στο ΕΚΑΒ Κρήτης
984radio 
Δημοσιεύτηκε στις 9 Φεβ 2017


Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews