ΕΙΔΗΣΕΙΣ

4/2/17

Αεροδρόμιο Κως: Περίμενε ασθενοφόρο 1,5 ώρα και τελικά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με λεωφορείο!


Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου 2017
ΕΚΑΒNews

Το αεροδρόμιο της Κω είναι ένα από τα 14 περιφερειακά αεροδρόμια που το Ελληνικό Δημόσιο έχει παραχωρήσει στην εταιρεία Fraport και στα οποία σύμφωνα με την σύμβαση καλείται να παρέχει εικοσιτετράωρηυγειονομική κάλυψη!

Συνέντευξη η πρόεδρος των εργαζομένων στο Νοσοκομείο της Κω Γαρυφαλιά Καρανάσιου

«Από τον Νοέμβριο του 2016 λόγω της λήξης της σύμβασης με το ΚΕΕΛΠΝΟ δεν υπάρχει επαρκές προσωπικό ώστε να καλυφθούν όλες οι βάρδιες στο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Μετά τις 3 μμ συνήθως δεν υπάρχει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νησί.»


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ-Περίμενε ασθενοφόρο 1,5 ώρα και τελικά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με λεωφορείο!
star.gr

Απίστευτη περιπέτεια έζησε ένας άνδρας που επέβαινε σε πτήση απο την Αθηνά για την Κω.

Στη διαδρομή ένιωσε έντονη αδιαθεσία και όταν έφτασε στο νησί περίμενε επί μιάμιση ώρα στην πίστα του αεροδρομίου το μοναδικό ασθενοφόρο του νησιού που ήταν σε άλλη διακομιδή.

Ευτυχώς μια ειδικευόμενη γιατρός που θα έφευγε για Αθήνα έσπευσε να του προσφέρει τις πρώτες βοήθειες! Όμως τέτοια περιστατικά είναι γνωστά στους εργαζόμενους του νοσοκομείου στην Κω.

Η έλλειψη προσωπικού έχει απογυμνώσει το σταθμό του ΕΚΑΒ. Έτσι, ενώ διαθέτουν και δεύτερο ασθενοφόρο δεν υπάρχει πλήρωμα για να το επανδρώσει.

Κατά τα άλλα ο Παύλος Πολάκης με καμάρι είπε την Τετάρτη από την Κατερίνη ότι το σύστημα επιτέλους ισορρόπησε!

Σήμερα η ΠΟΕΔΗΝ του απάντησε με δυο φωτογραφίες. Η μία δείχνει τη θλιβερή εικόνα του ασθενοφόρου της Κάσου και η άλλη μια σόμπα που ζεσταίνει έναν ασθενή αφού πάρα τις δηλώσεις του κ. Πολάκη για κονδύλια στο ΕΣΥ, η αλήθεια είναι πως λεφτά δεν υπάρχουν ούτε για τη θέρμανση.

Δείτε εδώ το Βίντεο στο star


Δημοσιεύτηκε 3/2/2017

Πηγή: star.gr

Δείτε στο ΕΚΑΒNews
Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews