ΕΙΔΗΣΕΙΣ

12/2/17

Την πίτα για το 2017 έκοψε ο Σύλλογος Συνταξιούχων ΕΚΑΒ-166, Φωτογραφίες


Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2017
ΕΚΑΒNews

Την πίτα για το 2017 έκοψε ο Σύλλογος Συνταξιούχων ΕΚΑΒ-166

Την ευκαιρία ν’ ανταμώσουν και να θυμηθούν τα παλιά, είχαν οι συνταξιούχοι συνάδελφοι μας, που έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα για το 2017, σήμερα στις 11:00, στο αμφιθέατρο του ΕΚΑΒ Αθήνας.


Στην εκδήλωση παραβρέθηκε αντιπροσωπεία του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ. Αρνητική εντύπωση προκάλεσε η απουσία, για πρώτη φορά από την καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση των απομάχων ΕΚΑΒιτών,  της διοίκησης του ΕΚΑΒ η οποία αν και προσκλήθηκε δεν εκπροσωπήθηκε.

Θανάσης Πάλλας, Ανδρέας Κρεμμύδας, Κώστας Αγγελόπουλος και Ανδρέας Κοκμοτός


Με την έναρξη της εκδήλωσης ο πρόεδρος Θανάσης Πάλλας ευχαρίστησε τα μέλη του Συλλόγου για την παρουσία τους και την στήριξη που παρέχουν σε όλες τις δραστηριότητες του συλλόγου.Την πίτα έκοψαν ο πρόεδρος του συλλόγου Θανάσης Πάλλας με τον πρόεδρο του σωματείου Γιώργο Μαθιόπουλο, τον πρώην γραμματέα του σωματείου (1982-1983) Κώστα Κιτσόπουλο και τον Θεολόγο (Τεό) Θεοδοσίου. 

Μετά την κοπή της πίτας ακολούθησε φαγοπότι με μεζεδάκια, κρασάκι και τσίπουρο ανανεώνοντας με αυτόν τον τρόπο το ραντεβού τους για την επόμενη εκδήλωση.

Ο Λευτέρης Κουτράκης (πρόεδρος και γραμματέας την δεκαετία του 1980) με τον  αντιπρόεδρος του σωματείου 

 Η Δ/ντρια Ελένη Κάργα με την Ιωάννα Αγγέλη Ο ταμίας Ανδρέας Κοκμοτός λαμβάνει την ετήσια συνδρομή από τον Οδυσσέα Μπέτση
 Ο πρώην γ. γραμματέας με τον συνεργάτη του Γιώργο Θεοδωρακόπουλο


 Κώστας Κιτσόπουλος, Γιώργος Γιάνναρης, Ζωή Σωτηριάδου και Στέλιος Μπολτσής
Το ΕΚΑΒNews εύχεται καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία για όλους τους συνταξιούχους συναδέλφους του ΕΚΑΒ!Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews