ΕΙΔΗΣΕΙΣ

12/2/17

Την πίτα για το 2017 έκοψε το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ Σερρών


Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2017
ΕΚΑΒNews

Την πίτα για το 2017 έκοψε το Σωματείο εργαζομένων ΕΚΑΒ Σερρών. Η καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου στο κέντρο διασκέδασης «Αρχοντικό» στο Άγιο Πνεύμα Σερρών.Το ΕΚΑΒNews  εύχεται καλή χρονιά και καλή δύναμη στο προσωπικό και στο σωματείο του ΕΚΑΒ Σερρών!

Τελευταία ενημέρωση 12/2/2017, 21:15
Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ Σερρών
Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός και η κοπή της πίτας για το 2017. Χρόνια πολλά σε όλους τους συναδέλφους και φίλους του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ ΣΕΡΡΩΝ .
Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο και τα μέλη της Ομοσπονδίας που μας τίμησαν με την παρουσία τους.
Επίσης, ευχαριστούμε πολύ την «Σερραϊκή Κομπανία» που μας κράτησαν συντροφιά καθ όλη την διάρκεια της βραδιάς με την εξαιρετική μουσική τους.

Πηγή: Facebook Σωματείο Εργαζομένων Εκάβ ΣερρώνΓια το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews