ΕΙΔΗΣΕΙΣ

6/2/17

Η ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ στοίχησε πάνω από 3 εκατ. ευρώ αλλά δεν εξυπηρετεί, Μέχρι 7/2 η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων για την 6Κ/2016


Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου 2017
ΕΚΑΒNews

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής των υποψηφίων στην Προκήρυξη 6Κ/2016 του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 13/21-12-2016, Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας ενενήντα τριών (93) θέσεων τακτικού προσωπικού, κλάδου ΔΕ Πληρωμάτων Ασθενοφόρων, στο Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας (Ε.Κ.Α.Β.) του Υπουργείου Υγείας, παρατείνεται εκ νέου μέχρι την 7η Φεβρουαρίου 2017, ημέρα Τρίτη.

Δείτε εδώ το τελευταίο δελτίο τύπου του ΑΣΕΠ σχετικά με την Προκήρυξη 6Κ/2016

Η ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ στοίχησε πάνω από 3 εκατ. ευρώ αλλά δεν εξυπηρετεί
capital.gr

Κομφούζιο έχει δημιουργηθεί με την ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ, η οποία βρίσκεται εκτός λειτουργίας από τα μέσα Ιανουαρίου λόγω υπερφόρτωσης του συστήματος . Όπως αναφέρει η "Καθημερινή της Κυριακής", το γεγονός έχει προκαλέσει πολλαπλά προβλήματα για τους ενδιαφερόμενους να συμμετέχουν σε τρεις διαγωνισμούς (5Κ-6Κ-7Κ/2016) οι οποίοι "τρέχουν" και αφορούν συνολικά 1.839 θέσεις τακτικού προσωπικού στην ΕΥΑΘ, το ΕΚΑΒ αλλά και το υπουργείο Υγείας.

Οι καταγγελίες για τη λειτουργία της ιστοσελίδας, που αποτελεί μέρος των ψηφιακών υπηρεσιών του ΑΣΕΠ- των οποίων η αναβάθμιση ξεπέρασε τα 3 εκατομμύρια ευρώ- έχουν λάβει και δικαστικές διαστάσεις, καθώς πέρα από τις προειδοποιήσεις για αγωγές, ήδη έχουν κατατεθεί δύο εξώδικα από την Ένωση Νοσηλευτών Ελλάδος.  

Τα προβλήματα στην ιστοσελίδα ξεκίνησαν στα μέσα Ιανουαρίου και ενώ βρισκόντουσαν σε εξέλιξη οι αιτήσεις για τρεις διαγωνισμούς που συγκεκριμένα αφορούν 93 θέσεις τακτικού προσωπικού Δ.Ε. πληρωμάτων ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ, 80 θέσεων ΙΔΑΧ Τ.Ε. και Π.Ε. στην ΕΥΑΘ και 1.666 θέσεις τακτικού προσωπικού όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων σε φορείς του υπουργείου Υγείας και νοσοκομεία του ΕΣΥ.

Το αποτέλεσμα για τους διαγωνισμούς ήταν μεγάλο με αποτέλεσμα να "κρασάσει" η ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ και οι ενδιαφερόμενοι να μην μπορούν να καταθέσουν τις αιτήσεις τους. Μάλιστα σε πολλές περιπτώσεις, όπως προκύπτει από καταγγελίες, δεν ήταν καν δυνατή η είσοδος στην σελίδα, ενώ όσοι τα κατάφερναν ήταν αδύνατον να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους καθώς το σύστημα τους απέρριπτε.

Τελικώς το ΑΣΕΠ ανακοίνωσε την παράταση στην υποβολή των αιτήσεων για τους τρεις εν εξελίξει διαγωνισμούς.

Πηγή: capital.gr

Δείτε στο ΕΚΑΒNewsΓια το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews