ΕΙΔΗΣΕΙΣ

13/2/17

Την πίτα έκοψε το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ 4ης Περιφέρειας Κρήτης «ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΕΛΑΡΑΚΗΣ»


Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2017
ΕΚΑΒNews

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ 4ης Περιφέρειας Κρήτης «ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΕΛΑΡΑΚΗΣ».


Σύσσωμο το Δ.Σ. αποτελούμενο από τον πρόεδρο Καλογιαννάκη Νικόλαο, τον αντιπρόεδρο Ξενικάκη Εμμανουήλ, τον γραμματέα Μαυραντωνάκη Κωνσταντίνο, τον ταμία Μουτσάκης Κωνσταντίνος, τον α. γραμματέα Φετοκάκη Χαράλαμπο και τα μέλη Ματθαιάκη Ευφροσύνη και Πετράκη Σταύρο κόβουν την πίτα για το 2017


Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου και περιελάμβανε την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και φυσικά πολύ διασκέδαση. Να σημειωθεί ότι η βραδιά ήταν μια προσφορά του σωματείου στα μέλη του και τις οικογένειες τους.

ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΚΑΒ ΚΡΗΤΗΣ "ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΕΛΑΡΑΚΗΣ"
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΙΜΗΣΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ!
ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!
ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ


Πηγή: Facebook ΕΚΑΒ ΚΡΗΤΗΣ

Το ΕΚΑΒNews εύχεται καλή χρονιά με υγεία και καλή δύναμη στο προσωπικό του ΕΚΑΒ Κρήτης!Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews