ΕΙΔΗΣΕΙΣ

27/2/17

Πάτρα: Έτρεχαν όλη νύχτα τα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ - Πάνω από 50 τα περιστατικά μέθης


Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017
ΕΚΑΒNews

Πάτρα: Έτρεχαν όλη νύχτα τα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ - Πάνω από 50 τα περιστατικά μέθης
patrasevents.gr

Σε πάνω από 50 περιστατικά μέθης κλήθηκαν τα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, από τα μεσάνυχτα της Κυριακής και μετά.

Σύμφωνα με τους εργαζόμενους του ΕΚΑΒ τα κρούσματα μέθης αμέσως μετά το τέλος της Κυριακάτικης παρέλασης ήταν αρκετά, με τα περισσότερα από τα περιστατικά να καταλήγουν στο νοσοκομείο.

Νεαροί και νεαρές, φαίνεται ότι ήπιαν αρκετά και μάλιστα αγοράζοντας από πάγκους μικροπωλητών μαυροδάφνες και ποτά, αμφιβόλου ποιότητας.

Οι μικροπωλητές έχοντας στήσει τους πάγκους τους σε διάφορα σημεία του κέντρου, που γνώρισαν ότι θα επικρατήσει κοσμοσυρροή, έδιναν τις μαυροδάφνες αρκετά πιο φθηνά από ότι θα την έβρισκε κανείς στα μαγαζιά.

Το γεγονός αυτό οδηγούσε τους νεαρούς στο να πιουν από εκεί, αδιαφορώντας βέβαια για το αν θα μεθύσουν, με μοναδικό τους κίνητρο να διασκεδάσουν και να περάσουν καλά. Άσχετα αν τα αποτελέσματα ήταν δυσάρεστα, καταλήγοντας στο νοσοκομείο.


Πηγή: patrasevents.gr

Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews