ΕΙΔΗΣΕΙΣ

18/2/17

Οι εκπρόσωποι του Σωματείου Εργαζομένων 7ης Περιφέρειας-Ιωαννίνων στην ΠΟΠ ΕΚΑΒ για την Επίσχεση Εργασίας


Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου 2017
ΕΚΑΒNews

Δελτίου τύπου των εκπροσώπων του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ 7ης Περιφέρειας στο Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Προσωπικού ΕΚΑΒ για την Επίσχεση Εργασίας
ΙΩΑΝΝΙΝΑ 17/02/2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ –ΕΠΙΣΧΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Με την από 19/01/2017 συνεδρίαση του Δ.Σ της Π.Ο.Π.ΕΚΑΒ, αποφασίσαμε ομόφωνα την επ΄ αορίστου Πανελλαδική Επίσχεση Εργασίας αρχόμενης από της 08/02/2017 με προσωπικό ασφαλείας διεκδικώντας:

-ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ 2016

-ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΔΑΠΑΝΗΣ ΣΤΟΛΗΣ

-ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΙΕΙΝΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Οι εκπρόσωποι των εργαζομένων είτε ανήκουνε σε Πρωτοβάθμιο είτε σε Δευτεροβάθμιο Συνδικαλιστικό Όργανο οφείλουνε όχι μόνο να συμμετέχουν, αλλά να διασφαλίσουν και να προασπίσουν μία κινητοποίηση η οποία έχει εξαγγελθεί.

Μας λυπεί ιδιαίτερα το γεγονός που το σωματείο μας μέλος της Π.Ο.Π.ΕΚΑΒ και ειδικότερα τα μέλη της πλειοψηφίας δεν ανταποκρίθηκαν ούτε στοιχειωδώς στις απαιτήσεις αυτής της κινητοποίησης, όπου το διεκδικητικό πλαίσιο δεν ήταν τίποτα άλλο από το ελάχιστο που οφείλει μια πολιτεία στους εργαζόμενους της (αποτελώντας έτσι το μόνο μέλος της Π.Ο.Π.ΕΚΑΒ που όχι μόνο δεν συμμετείχε στην κινητοποίηση αλλά ούτε καν συμπαραστάθηκε).

Ως εκπρόσωποι της 7ης Περιφέρειας στο Δευτεροβάθμιο Όργανο, ο σκοπός μας ήταν–είναι–και θα είναι η προάσπιση των δικαιωμάτων και συμφερόντων των συναδέλφων

Ο ΓΡ. ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΥ                           ΤΟ ΜΕΛΟΣ

ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ         ΛΩΛΗΣ ΦΩΤΗΣΠηγή: popekab.gr

Δείτε στο ΕΚΑΒNews

Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews