ΕΙΔΗΣΕΙΣ

14/2/17

Οργανωτική Εγκύκλιος ΠΟΕΔΗΝ


Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2017
ΕΚΑΒNews


ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ

Συνάδελφοι,

Σας ενημερώνουμε ότι από 13/2/2017 ισχύουν οι Αντιπρόσωποι οι οποίοι θα προκύψουν από τις Εκλογικές διαδικασίες των Πρωτοβάθμιων Σωματείων.
Με ομόφωνη απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΠΟΕΔΗΝ στις 6/2/2017 αποφασίσθηκε οι εργαζόμενοι να ψηφίζουν με την ταυτότητα ή άλλο έγγραφο ταυτοπροσωποίησης εξαιρουμένων των γιατρών που ψηφίζουν μόνο με το Εκλογικό Βιβλιάριο προς αποφυγή διπλοψηφίας (ΠΟΕΔΗΝ – ΟΕΝΓΕ).
Θα παρακαλούσαμε επίσης όταν θα γίνουν εκλογές για Αντιπροσώπους στην ΠΟΕΔΗΝ να αποστέλλονται το Πρακτικό Εκλογών και η Κατάσταση Ψηφισάντων με υπογραφές.
Σας γνωρίζουμε ότι με το άρθρο 52, παρ. 1 του Ν. 4446/2016 καταργήθηκε η παράγραφος 5 του άρθρου 11 του Ν. 1264/1982, που προέβλεπε ορισμό Ειρηνοδίκη για την διεξαγωγή των εκλογών και ως Δικαστικός Αντιπρόσωπος πλέον ορίζεται δικηγόρος με επαγγελματική εμπειρία τεσσάρων (4) ετών. Η αίτηση γίνεται στο οικείο Δικηγορικό Σύλλογο.
Τα Σωματεία που έχουν λιγότερα από 50 μέλη δεν χρειάζονται Δικαστικό Αντιπρόσωπο. Η συμμετοχή στο Συνέδριο της ΠΟΕΔΗΝ προϋποθέτει και την οικονομική τακτοποίηση του Σωματείου.

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ

Ο ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΠΕΤΡΟΣ ΚΕΤΗΚΙΔΗΣ

Πηγή: poedhn.grΓια το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews