ΕΙΔΗΣΕΙΣ

27/2/17

Τα αντεργατικά και αντισυνδικαλιστικά δελτία τύπου της διοίκησης του ΕΚΑΒ (Μέρος Πρώτο)


Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017
ΕΚΑΒNews

Γράφει ο Αλέξης Κιτσόπουλος

Μέλος του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ

Τα δελτία τύπου του ΕΚΑΒ απευθύνονται στους πολίτες, σε κοινωνικές ομάδες και σε άλλους δημόσιους ή ιδιωτικούς φορείς καθώς και στα ΜΜΕ με σκοπό την ανάδειξη και προάσπιση του έργου και της δράσης του ΕΚΑΒ. Για τον λόγο αυτό έχει υπογραφεί σύμβαση με εταιρεία μετά από διαγωνισμό για την ανάδειξη εξωτερικού συμβούλου υποστήριξης του ΕΚΑΒ σε θέματα επικοινωνίας.

Τους τελευταίους μήνες όμως, η διοίκηση του ΕΚΑΒ (πρόεδρος Κ. Καρακατσιανόπουλος, αντιπρόεδρος Μ. Μυλωνάς) με συνεχόμενα δελτία τύπου ασκούν κριτική και παρεμποδίζουν συνδικαλιστικές δράσεις των πρωτοβάθμιων σωματείων αλλά και των ομοσπονδιών (ΠΟΠ ΕΚΑΒ και ΠΟΕΔΗΝ) προσπαθώντας να τρομοκρατήσουν και να συκοφαντήσουν  υπαλλήλους και αιρετούς εκπροσώπους των εργαζομένων. Επιχειρούν, χρησιμοποιώντας τα δελτία τύπου που απευθύνονται κατά κύριο λόγο σε πολίτες, να επιβάλουν κλίμα τρομοκρατίας, να παρεμποδίσουν κάθε συνδικαλιστική δράση και να απαξιώσουν κάθε συνδικαλιστικό όργανο στον χώρο μας.

Έχουν μετατρέψει την παροχή υπηρεσιών με την εταιρεία επικοινωνίας, η οποία αποζημιώνεται από τον προϋπολογισμό του ΕΚΑΒ, σε γραφείο τύπου της παράταξης που εκπροσωπούν.

Βρίζουν, απαξιώνουν και απειλούν! Φτάσανε στο σημείο να αναφέρουν ονομαστικά σε δελτίο τύπου αιρετό εκπρόσωπο της ομοσπονδίας ΠΟΠ ΕΚΑΒ: (ε, Ανέστη;)

Το πιο αντεργατικό και αντισυνδικαλιστικό  δελτίο τύπου της διοίκησης του ΕΚΑΒ εκδόθηκε (από ποιόν άραγε;) στις 25 Φεβρουαρίου 2017 και στο οποίο μας ενημερώνουν επίσης, καταργώντας κάθε συνδικαλιστικό δικαίωμα που απορρέει από τον 1264/82, ότι οι επισχέσεις εργασίας στον Δημόσιο Τομέα είναι μη σύννομες!!

Θαυμάστε εκφράσεις που χρησιμοποιούν κατά εργαζομένων και συνδικαλιστών στο τελευταίο δελτίο τύπου με το οποίο υπερασπίζονται την αγωγή που καταθέσανε κατά της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας προσωπικού ΕΚΑΒ που εκπροσωπεί 17 πρωτοβάθμια σωματεία, διεκδικώντας μάλιστα 50.000 ευρώ από εργαζόμενους!!ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΠΙΣΧΕΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Ή Ο «ΘΡΙΑΜΒΟΣ» ΤΩΝ ΕΠΙΣΧΕΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΕΚΑΒ

Αθήνα 25 Φεβρουαρίου 2017:

Η επιβεβλημένη αυτή όμως αντίδραση της Διοίκησης, εκτός των άλλων, έγινε και η αιτία να αποκαλυφθεί το μέγεθος του συνδικαλιστικού Φαρισαϊσμού της ηγεσίας της Π.Ο.Π.ΕΚΑΒ,

Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν το μέγεθος του ψεύδους της ηγεσίας της ΠΟΠΕΚΑΒ,

όπως επικαλέστηκαν σε ένα κρεσέντο πραγματικού εμπαιγμού και παραπληροφόρησης των συναδέλφων τους και της κοινής γνώμης, για της οποίες τάχα μου κόπτονται.

Είναι πράγματι εντυπωσιακό και ταυτόχρονα λυπηρό, πως κάποιοι για χάρη των προσωπικών τους συμφερόντων και επιδιώξεων, δεν διστάζουν να εμπαίζουν με θρασύτητα τους συναδέλφους τους και ολόκληρη την κοινωνία.

οι πρόσφατες κινητοποιήσεις δεν ήταν τίποτε παραπάνω από ωμός συνδικαλιστικός εκβιασμός και προπαγάνδα, εις βάρος των εργαζομένων στο ΕΚΑΒ και εις βάρος της Κοινωνίας.

Εκεί δε που ο Φαρισαϊσμός, η υποκρισία και ο εμπαιγμός των συναδέλφων «χτυπάει κόκκινο»,

«έκαναν τον Κινέζο»,

«δεν είχε συνδικαλιστικό ενδιαφέρον» γι’ αυτούς (ε, Ανέστη;)

δεν πρόκειται να ανεχθούμε τυχοδιωκτικές συμπεριφορές από συνδικαλιστικά κατεστημένα, οι οποίες πλήττουν βάναυσα τον ευαίσθητο χώρο της Δωρεάν Δημόσιας Υγείας.

Κλείνοντας μας ενημερώνουν ότι «Δεν πρόκειται να κάνουμε ούτε ένα βήμα πίσω στην προσπάθειά μας αυτή !»Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews