ΕΙΔΗΣΕΙΣ

21/2/17

Προωθείται αγορά ασθενοφόρων από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου


Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017
ΕΚΑΒNews

Προωθούν αγορά ασθενοφόρων από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου
iatropedia.gr 

Από Μαρία Τσιλιμιγκάκη

Με έντεκα νέα ασθενοφόρα και μια κινητή μονάδα θα ενισχυθεί ο στόλος του ΕΚΑΒ στα νησιά της Δωδεκανήσου και των Κυκλάδων, με δαπάνες της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. Όπως ανακοινώθηκε θα αυξηθούν κατά ένα εκατομμύριο ευρώ οι πόροι που διατίθενται μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος Νοτίου Αιγαίου 2014-2020 για την ενίσχυση των δομών υγείας στα νησιά της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Σήμερα ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος υπέγραψε την διαθεση του ποσού κατόπιν έγγραφης αίτησης του Προέδρου του ΕΚΑΒ, ο οποίος ζητά από την περιφέρεια την κάλυψη της δαπάνης για την προμήθεια έντεκα νέων ασθενοφόρων και μιας κινητής μονάδας, με βάση τις καταγεγραμμένες ανάγκες στις υγειονομικές μονάδες του Νοτίου Αιγαίου.

Ο περιφερειάρχης, ανταποκρινόμενος στο αίτημα του ΕΚΑΒ και προκειμένου να μειωθούν οι υφιστάμενες ανισότητες στην πρόσβαση σε υπηρεσίες υγείας για τους κατοίκους των νησιών, υπέγραψε την τροποποίηση της πρόσκλησης με τίτλο «Εξοπλισμός υποδομών δευτεροβάθμιας υγείας» ως προς τον προϋπολογισμό, ο οποίος αυξάνεται κατά 1 εκατ. ευρώ, ως προς τους δυνητικούς δικαιούχους, με την προσθήκη του ΕΚΑΒ, μεταξύ αυτών, και ως προς την ημερομηνία λήξης, η οποία παρατείνεται έως τις 15/3/2017.

Πηγή: iatropedia.grΓια το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews