ΕΙΔΗΣΕΙΣ

22/2/17

Συγκεντρώσεις της ΠΟΕΔΗΝ


Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017
ΕΚΑΒNewsΣας ενημερώνουμε ότι:

1. Την Πέμπτη 23/2/2017 και ώρα 9.00 στο Προκάτ Αίθουσα 3 Πρωτοδικείο Αθηνών (πρώην Σχολή Ευελπίδων) εκδικάζεται η Αγωγή της ΠΟΕΔΗΝ κατά του Αν. Υπουργού Υγείας κου Πολάκη για συκοφαντική δυσφήμιση, ζητώντας 200.000 ευρώ. Το επιδικασθέν ποσό θα δοθεί στα Δημόσια Νοσοκομεία της χώρας. Ελπίζουμε ο κος Πολάκης να αποδείξει την ψευτομαγκιά του και να είναι στο δικαστήριο και όχι να ζητήσει αναβολή.

2. Την ΠΕΜΠΤΗ 23/2/2017 και ώρα 12 το μεσημέρι έξω από το Υπουργείο Υγείας, θα πραγματοποιηθεί Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας των Εργολαβικών Εργαζόμενων. Θα ακολουθήσει πορεία στο ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ.

3. Την Παρασκευή 24/2/2017 και ώρα 11.00π.μ. καταθέτουμε Μηνυτήρια Αναφορά στον Εισαγγελία του Αρείου Πάγου κατά των Διοικητών των Νοσοκομείων για τις καθαιρέσεις 700 Προϊσταμένων Οργανικών Μονάδων (Διευθυντές Υποδιευθυντές, Τμηματάρχες).

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

Πηγή: poedhn.gr


Δείτε στο ΕΚΑΒNewsΓια το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews