ΕΙΔΗΣΕΙΣ

3/2/17

Συνάντηση Σωματείου EKAB Αθηνών με την Εταιρεία Κοινωνικής Προσφοράς Ελληνικού ΕφοπλισμούΠαρασκευή, 3 Φεβρουαρίου 2017
ΕΚΑΒNews
     
Σήμερα Παρασκευή 3/2/2017 και ύστερα από πρωτοβουλία του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Αθηνών, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με την Εταιρεία Κοινωνικής Προσφοράς Ελληνικού Εφοπλισμού ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ.

Η συνάντηση έγινε με τον Εκτελεστικό Σύμβουλο της εταιρείας Κο  Αθανάσιο Β. Μπούσιο και η αντιπροσωπεία του σωματείου απαρτίστηκε από τους Μαθιόπουλο Γ. , Τσιατσιάνη Φ. , Μπαρκονίκο Χρ. , Παπαδήμα Στ. και Κλάρα Β.

Το σωματείο κατέθεσε έγγραφο-επιστολή, περιγράφοντας τις συνθήκες και την κατάσταση του στόλου των ασθενοφόρων. Ανέδειξε την αναγκαιότητα ανανέωσής του και επισήμανε τη σπουδαιότητα της προηγούμενης δωρεάς (2008), κάνοντας σαφές πως ότι γίνεται προς ενίσχυση του ΕΚΑΒ βρίσκει άμεση χρηστικότητα πόσω δε μάλλον σήμερα που η οικονομική κρίση αφήνει εμφανώς τα σημάδια της σε κοινωνικές δομές και όταν η πολιτεία, άλλες φορές σαν θύμα άλλες σαν θύτης, αδυνατεί να ανταπεξέλθει.

Ο Κος Μπούσιος, δείχνοντας εξαιρετικό ενδιαφέρον, κατανόησε το "επείγον" του ζητήματος, ανέφερε πως σε επόμενη συνεδρίαση της εταιρείας το θέμα θα συζητηθεί και θα μας ενημερώσει το συντομότερο δυνατόν.

Για το  ΕΚΑΒNews : Κλάρας Βασίλης

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

1 σχόλιο :

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews