ΕΙΔΗΣΕΙΣ

16/2/17

Κινητοποίηση της ΠΟΠ ΕΚΑΒ για τα «Καθήκοντα Διασωστών Πληρωμάτων Ασθενοφόρων και Καθήκοντα Πληρωμάτων Ασθενοφόρων»


Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2017
ΕΚΑΒNews

Κινητοποίηση (Καθήκοντα Διασωστών Πληρωμάτων Ασθενοφόρων και Καθήκοντα Πληρωμάτων Ασθενοφόρων)ΘΕΜΑ:  Καθήκοντα Διασωστών Πληρωμάτων Ασθενοφόρων και Καθήκοντα Πληρωμάτων Ασθενοφόρων.

Κύριε Πρόεδρε

Επειδή σύμφωνα με το Υπ Αριθμ ΔΟΜ/Φ.20/οικ.964 στις 16/1/2017 έγγραφο του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης , έπρεπε να τροποποιηθεί ο Οργανισμός του ΕΚΑΒ και φυσικά να ενταχθεί η Ειδικότητα Διασώστης Πλήρωμα Ασθενοφόρου στο ΕΚΑΒ.

Επειδή  στην  παραγράφου 3 του άρθρου 6 του Π.δ. 62/2007 (ΦΕΚ Α΄ 70) ορίζονται τα «Επαγγελματικά δικαιώματα των κατόχων διπλώματος του Οργανισμού Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Ο.Ε.Ε.Κ.) επιπέδου Μεταδευτεροβάθμιας Επαγγελματικής Κατάρτισης της ειδικότητας «Διασώστης−Πλήρωμα Ασθενοφόρου».

Επειδή με το φεκ 1486Β στις 16/7/2015 ορίζονται οι προϋποθέσεις που θα πρέπει να ισχύουν για την έκδοση της Άδειας Ασκήσεως Επαγγέλματος   του Διασώστη Πλήρωμα Ασθενοφόρου.

Επειδή επανειλημμένα ζητήσαμε συνάντηση με το Υπουργείο για το θέμα της Ειδικότητας «Διασώστη Πλήρωμα Ασθενοφόρου» με κανένα αποτέλεσμα.

Επειδή δεν υπάρχουν πολίτες Α και Β κατηγορίας και όλοι Δικαιούνται Εξειδικευμένη Προνοσοκομειακή Φροντίδα από Επαγγελματίες Υγείας.

Επειδή δεν δόθηκε ακόμη Αδεια Ασκήσεως Επαγγέλματος στα Πληρώματα Ασθενοφόρων ( Μετακίνηση οδηγών Από τα Νοσοκομεία στο ΕΚΑΒ).

Και  Επειδή οφείλουμε να προστατέψουμε τους Εργαζομένους στο ΕΚΑΒ από Αστικές Ευθύνες.

Σας ενημερώνουμε ότι από 27/2/2017 η ΠΟΠ ΕΚΑΒ με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ στις 19/1/2017 προκηρύσσει κινητοποίηση με την εξής Μορφή.  

Οι «Διασώστες Πληρώματα Ασθενοφόρου» θα εκτελούν τα καθήκοντα που απορρέουν από το Π.Δ 62/2007 ΦΕΚ 70Α 22/3/2007
ΚΑΙ τα  Πληρώματα Ασθενοφόρου θα εκτελούν τα καθήκοντα τους σύμφωνα με τον υπάρχον οργανισμό (Καθηκοντολόγιο) που επίσης κι΄αυτό είναι Προεδρικό Διάταγμα.

Παρακαλούμε όπως μεριμνήσετε για την εύρυθμη λειτουργία των Παραρτημάτων του ΕΚΑΒ. 

Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ


Πηγή: popekab.gr

Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews