ΕΙΔΗΣΕΙΣ

20/2/17

Με δύο ασθενοφόρα, σήμερα Δευτέρα, ο τομέας Κοζάνης του ΕΚΑΒ, γεγονός που προκαλεί δυσλειτουργίες


Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017
ΕΚΑΒNews

Με δύο ασθενοφόρα, σήμερα Δευτέρα, ο τομέας Κοζάνης του ΕΚΑΒ, γεγονός που προκαλεί δυσλειτουργίες
kozan.gr

Με δύο ασθενοφόρα, σήμερα Δευτέρα (20/2), ο τομέας Κοζάνης του ΕΚΑΒ, λόγω έκτακτης ασθενείας εργαζομένου, γεγονός που προκαλεί δυσλειτουργίες, κυρίως στις δευτερογενείς μεταφορές των ασθενοφόρων, αλλά και στην αναμονή, κατά διαστήματα, μη επειγόντων περιστατικών, που, ενδεχομένως, θα χρειάζονται κάποιο χρόνο για να εξυπηρετηθούν.

Το τελευταίο διάστημα, η προαναφερθείσα κατάσταση αποτελεί καθημερινότητα για τους εργαζομένους, λόγω του ότι ο Τομέας Κοζάνης έχει να καλύψει, εκτός από την Κοζάνη, τις περιοχές του Βοΐου των Σερβίων και της Εορδαίας.

Όπως επανειλημμένως έχει προτείνει το σωματείο εργαζομένων του ΕΚΑΒ Δ. Μακεδονίας χρειάζεται τουλάχιστον ένα ακόμη ασθενοφόρο, ανά τομέα, με το ανάλογο προσωπικό, ώστε να λειτουργεί εύρυθμα η υπηρεσία.

Να σημειωθεί, επίσης, πως, το σωματείο εργαζομένων ΕΚΑΒ Δ. Μακεδονίας, συμμετέχει, ως μέλος της Π.Ο.Π. Ε.Κ.Α.Β., για 2η εβδομάδα, στην πανελλαδική επίσχεση εργασίας, ουσιαστικά όμως, αυτή η συμμετοχή κρίνεται ως μη υφιστάμενη, καθώς ο αριθμός των εργαζομένων είναι μικρότερος από το προβλεπόμενο ποσοστό ασφαλείας για τη λειτουργία του.

Πηγή: kozan.gr
Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

4 σχόλια :

  1. Τι να πούμε και εμείς συνάδελφοι το εκαβ Ναυπλίου είναι μόνιμος με δύο ασθενοφόρα το πρωΐ απόγευμα και ένα την νύχτα και 26άτομα προσωπικό και οχτώ χιλιάδες σήματα ετήσιος.Μετά σου λέει σωματείο Διοίκησης Εκαβ και κουραφέξαλα.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΡΟΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΥΣΤΑΘΟΥΝ ΟΣΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ,ΔΙΟΤΙ ΛΟΓΩ ΞΑΦΝΙΚΗΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΜΑ ΚΟΖΑΝΗΣ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΜΟΝΟ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 11.οο π.μ ΜΕ 2 ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΓΗΣ ΥΠΗΡΧΕ STAND BY ΚΑΙ 3ο ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ.ΜΕΤΑ ΤΙΣ 11.οο ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ 3ο ΠΛΗΡΩΜΑ.ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΜΗΝ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΛΑΘΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΛΗΘΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ !!!

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews