ΕΙΔΗΣΕΙΣ

13/2/17

Η κοπή πίτας που «ταρακούνησε» το νησί της Ρόδου!, Βίντεο


Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2017
ΕΚΑΒNews

Η κοπή πίτας που ''ταρακούνησε'' το νησί της Ρόδου!!!
diasostesrodou.blogspot.gr

10/02/2017 ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΕΚΑΒ ΡΟΔΟΥ

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ

15000 άτομα, ζητωκραυγάζοντας, έξω από την ταβέρνα Πολλωνιάτισσα, εξέφρασαν την αγάπη τους προς τους διασώστες του ΕΚΑΒ, οι οποίοι εισέρχοντο στην ταβέρνα ένας - ένας και έπειτα από την αναφώνηση του ονόματός τους.


Θεωρείται ιστορική στιγμή, λόγω της προσέλευσης όλων σχεδόν των μελών του, κάτι που δεν προέβλεψε το σωματείο, με αποτέλεσμα να υπάρξουν κάποιες ''έντονες'' στιγμές για το ποιος θα καθήσει δίπλα στο πιο ήσυχο παιδί της υπηρεσίας, Παναγιώτη Σπανό. Φημολογείται ότι οι θέσεις στο τραπέζι του κόστιζαν 15 Ευρώ τα οποία δήλωσε ότι θα τα διαθέσει στην ομάδα ''ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΥ'', η οποία ασχολείται με την έρευνα της εύρεσης του εγκέφαλου του συνάδελφου, ο οποίος (εγκέφαλος) αγνοείται από ΠΑΝΤΑ!

Την κοπή πίτας πραγματοποίησε με ειδικό μαχαίρι, το οποίο πρώτα πέρασε από τελετή ΛΕΥΚΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ, ο γραμματέας του συλλόγου Βασίλης Λαπάκης, ο οποίος αντικατέστησε τον πρόεδρο Δημήτρη Ρουσάκη που δεν προσήλθε, λόγω απειλών για την σωματική του ακεραιότητα από το ΣΥΝΟΛΟ των παρευρισκομένων.

Η αγάπη όλων μας προς το πρόσωπο του άξιου ηγέτη μας θεωρείται ΔΕΔΟΜΕΝΗ!

Καταγγέλλω και ΑΝΑΦΕΡΩ χεχε, ότι ο λόγος ήταν γραμμένος από τον πρόεδρο ο οποίος έτσι πήρε την εκδίκησή του για την ΑΠΟΥΣΙΑ του. Τι νομίζατε, έτσι θα μας άφηνε;

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ

Κοπή Πίτας ΕΚΑΒ Ρόδου 10/02/2017
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ


Στην εκδήλωση παρέστη η διευθύντρια του τομέα κ. Χαρίκλεια Κωτούλα η οποία δεν μπόρεσε να κρύψει την συγκίνησή της για το γεγονός ότι ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΑΛΚΟΟΛΟΥΧΩΝ ΠΟΤΩΝ, κάτι που όπως δήλωσε με ιδιαίτερη ικανοποίηση, δείχνει το υψηλό επίπεδο συνείδησης των πληρωμάτων τα οποία έχουν μετατραπεί σε επίλεκτες μονάδες Ο.Υ.Κ.


Οι συγκεκριμένοι συνάδελφοι προσήλθαν στην ταβέρνα από τις έξι και τέταρτο για να πιάσουν το συγκεκριμένο τραπέζι ώστε να ελέγχουν ποια μπαίνει και ποια βγαίνει.


Ο ταμίας του σωματείου ΤΣΑΚΑΛ Ο ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗΣ, παλιός στρατηγός στο ιντερνετικό παιχνίδι Ικάριαμ, αναρωτιέται αν έχει υπάρξει στο σωματείο καλύτερος ταμίας από αυτόν.


Αγαπημένοι συνάδελφοι, χεχε....

Εκαβίτισσες μπροστά στο φακό


Αυτόν που βλέπετε μέσα μέσα, αριστερά, με τα πολλά μαλλιά είναι κάποιος περαστικός, ο οποίος μασκαρεύτηκε Γιώργος Φλεβάρης και μας ΞΕΓΕΛΑΣΕ όλους, ακόμη και τη γυναίκα του συνάδελφου, η οποία μάλιστα προτίθεται να χωρίσει τον κανονικό Φλεβάρη και να τα ΦΤΙΑΞΕΙ με τον μασκαρεμένο Φλεβάρη. Από την πλευρά μας της το προτείνουμε ανεπιφύλακτα...μπας και σωθεί η γυναίκα.

Εδώ σε μία μοναδική φιγούρα...η συγκεκριμένη κίνηση έχει ως σκοπό να αναδείξει την πλούσια κόμη του χορευτή

Όπως είναι φυσικό, μόνο γυναίκες μπορούσαν να υπάρχουν στο τραπέζι του ΜΕΓΙΣΤΟΥ Παναγιώτη Σπανού, οι οποίες, μάλιστα, δήλωσαν ότι ήταν μια αξέχαστη εμπειρία την οποία όμως δεν θα μπορούσαν να βιώσουν ξανά, λόγω των ισχυρών ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων που εκπέμπονται από την αύρα του.

Δίπλα, δίπλα ο γνωστός Ρηγόπουλος και ο μεγάλος τενόρος Dodorio σε πολύ μεγάλα κέφια.Ρηγόπουλος, Πιπερίδης και Φλεβάρης σε ανεπανάληπτες χορευτικές φιγούρες.
Κάποιοι κακεντρεχείς υποστηρίζουν ότι ψάχνουν τον εγκέφαλο του Ρηγόπουλου.

Δεξιά, η ΨΥΧΗ της γραμματείας μας Βούλα η Γρήγορη με την φίλη της Σοφία.

Η διαπλοκή σε όλο της το μεγαλείο...σταματάμε εδώ, χεχε

Αεροδιακομιδές...έχουμε να λέμε όλοι...παράδειγμα για όλους...εγώ έγραψα κάτι τέτοιο;

Δημόσιες σχέσεις..με τον καλό λόγο πάντα...

Παρατηρήστε τις κόρες των ματιών...μόνο με 7up αποκτούν αυτό το χρώμα;


Ε ρε γλέντια...Η ομορφιά και η κορμοστασιά (για αυτόν στα δεξιά) σε όλο της το μεγαλείο!!

Η ταπεινή τελετή έλαβε τέλος με την εκφώνηση 3 φορές του ονόματος του Χατζημανώλη Αντώνη, ο οποίος, ως γνωστό έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα του Χαρου και είναι ο μοναδικός εκπρόσωπος του επί Γης!

Την ΕΥΘΥΝΗ φέρει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και ΜΟΝΟ ο Παναγιώτης Σπανός ο οποίος δεν εμφανίζεται σε καμμία φωτογραφία.

ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ ΡΟΔΟΥΤο ΕΚΑΒNews εύχεται καλή χρονιά με υγεία και καλή δύναμη στο προσωπικό του ΕΚΑΒ Ρόδου!


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews