ΕΙΔΗΣΕΙΣ

10/2/17

Σύρος: «Μπλόκο» σε ασθενοφόρο που μετέφερε ασθενή!


Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2017
ΕΚΑΒNews

Σύρος: «Μπλόκο» σε ασθενοφόρο που μετέφερε ασθενή
cyclades24.gr

Δεν είναι η πρώτη φορά που, ασχολούμαστε με την τραγική κατάσταση που επικρατεί στο κέντρο της Ερμούπολης με τα άναρχα παρκάρισμα που πολλές φορές ξεπερνούν τα όρια της λογικής.

Έντονο είναι το φαινόμενο στις συνοικίες της Ερμούπολης, εκεί που τα στενά μετατρέπονται σε γκαράζ των κατοίκων. Δυστυχώς όμως, όχι μόνο δεν βλέπουμε να υπάρχει η παραμικρή βελτίωση στο θέμα αυτό, αλλά η κατάσταση όσο πάει γίνεται και χειρότερη, όπως θα δείτε στο παρακάτω περιστατικό που συνέβη πριν απο λίγες ημέρες στα Ψαριανά, στην περιοχή που βρίσκεται η εκκλησία της Κοίμησης.

Πιο συγκεκριμένα, το ασθενοφόρο δέχθηκε κλήση για μεταφορά ασθενή από οικία που βρίσκεται στην περιοχή. Όταν όμως επιχείρησε να εισέλθει από τον στενό έπεσε σε… μπλόκο!
Τα παράνομα σταθμευμένα οχήματα (αυτοκίνητο και μηχανές) είχαν αποκλείσει την είσοδο του, με αποτέλεσμα οι διασώστες αρκετές φορές να κάνουν το ρόλο του παρκαδόρου.

Τελικά μετά απο χειρουργικές… κινήσεις του οδηγού το ασθενοφόρο πέρασε και έφτασε στον ασθενή.

Θα δεχτούμε οτι το πρόβλημα το κυκλοφοριακό στην πόλη και οι θέσεις για στάθμευση δεν επαρκούν. Όμως δεν αποτελεί καμία δικαιολογία, όταν μιλάμε για ανθρώπινες ζωές και όταν πρέπει να μεταφερθεί κάποιο εξαιρετικά επείγον περιστατικό, που θα μπορούσε να στερήσει την ζωή ενός συνανθρώπου μας.
Ποιος θα είχε τότε την ευθύνη;Πως θα αντικρίζατε τους συγγενείς όταν θα είχατε ευθύνη σε αυτό το έγκλημα;

Πηγή: cyclades24.grΓια το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews