ΕΙΔΗΣΕΙΣ

16/2/17

Σε καλό δρόμο η δημιουργία σταθμού του ΕΚΑΒ στο Μεσοπόταμο!


Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2017
ΕΚΑΒNews

Σε καλό δρόμο η δημιουργία σταθμού του ΕΚΑΒ στο Μεσοπόταμο
atpreveza.gr

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του atpreveza.gr, ένα από τα πάγια αιτήματα των τοπικών κοινωνιών των Δ.Ε. Φαναρίου και Πάργας, του Δήμου Πάργας, η δημιουργία σταθμού του ΕΚΑΒ σε κατάλληλη θέση στο χωριό Μεσοπόταμος, βρίσκεται σε καλό δρόμο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του ΕΚΑΒ κ. Καρακατσιανόπουλος, έχει δώσει το «πράσινο φως» για τη δημιουργία του σταθμού, αναγνωρίζοντας το ορθό και δίκαιο των αναφορών των σωματείων των εργαζομένων στην περιοχή μας, αλλά και των τοπικών κοινωνιών, ότι η θέση μπορεί να προσφέρει πολλά στην αναβάθμιση των υπηρεσιών στο Ν. Πρέβεζας και ειδικότερα στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Πάργας. Μην ξεχνάμε άλλωστε πως τα Κέντρα Υγείας Πάργας και Καναλακίου αντιμετωπίζουν σοβαρότατα προβλήματα και πρόσφατα οι κάτοικοι είχαν προχωρήσει σε κινητοποιήσεις, ενώ και ο Δήμος Πάργας είχε εκδώσει ψήφισμα διαμαρτυρίας.

Έχουν ήδη γίνει όλες οι προπαρασκευαστικές επαφές των επιτροπών κατοίκων, τόσο με το Δήμαρχο Πάργας κ. Νάστα, όσο και με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Πρέβεζας Στράτο Ιωάννου, αλλά και τους βουλευτές Κώστα Μπάρκα (ΣΥΡΙΖΑ) και Στέργιο Γιαννάκη (ΝΔ).

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα γίνει και μία συνάντηση εργασίας υπηρεσιακών φορέων στο Υπουργείο Υγείας, με θέμα συζήτησης τη δημιουργία σταθμού ΕΚΑΒ στο Μεσοπόταμο της Δ.Ε. Φαναρίου.

Είναι δεδομένο ωστόσο ότι το συγκεκριμένο ζήτημα και οι εκάστοτε πολιτικές εξαγγελίες, έχουν δημιουργήσει επιφυλακτικότητα σε όλους γύρω από αυτό το ζήτημα.

Αξίζει να σημειωθεί πως τον Ιανουάριο του 2014, ο τότε Υφυπουργός Υγείας Αντώνης Μπέζας (δείτε ΕΔΩ) είχε προαναγγείλει την άμεση λειτουργία του σταθμού. Από τότε βέβαια έχουν περάσει τρία χρόνια…

Ας ελπίσουμε να μη χαθούν πολλοί μήνες ακόμη…

Δημοσιεύτηκε 15/2/2017

Πηγή: atpreveza.gr

Δείτε στο ΕΚΑΒNews
Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews