ΕΙΔΗΣΕΙΣ

18/2/17

Την πίτα έκοψε το Σωματείο Εργαζομένων Δυτ. Μακεδονίας, Βίντεο


Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου 2017
ΕΚΑΒNews

Την πίτα για το 2017 έκοψε το Εργασιακό Σωματείο ΕΚΑΒ Δυτ. Μακεδονίας παρουσία του αντιπεριφερειάρχη Υγείας κου Σταύρου Γιαννακίδη, του Δ/ντη ΕΚΑΒ κου Μιχάλη Δουλγεράκη, του πρώην Δ/ντη ΕΚΑΒ κου Δημήτρη Παπαγγελή, αντιπροσωπείας της ΠΟΠ ΕΚΑΒ, αποτελούμενη από τον πρόεδρο Χρήστο Αγγελίδη, τον γραμματέα Χρήστο Βεντούλη και τον ταμία Γιώργο Κοντό και φυσικά πλήθους εργαζομένων και φίλων.


Συνάθροιση, κοπή πίτας & γνωριμία του Δ.Σ. της Π.Ο.Π. Ε.Κ.Α.Β. με το νέο Διευθυντή του ΕΚΑΒ Δυτικής Μακεδονίας, Μιχάλη Δουλγεράκη – Tιμήθηκε ο απερχόμενος (διευθυντής) Παπαγγελής Δημήτρης – Ποιο το παράπονο του κ. Παπαγγελή και τι συμβούλεψε τον αντικαταστάτη του (Βίντεο & Φωτογραφίες)
kozan.gr

Γνωριμία του Δ.Σ. της Π.Ο.Π. Ε.Κ.Α.Β. με το νέο Διευθυντή του ΕΚΑΒ Δυτικής Μακεδονίας, πραγματοποιήθηκε, χθες Παρασκευή (17/2), στην ταβέρνα Θεόφιλος στην Κοζάνη. Το Δ.Σ. της Π.Ο.Π. Ε.Κ.Α.Β. ευχαρίστησε  τον απερχόμενο (Διευθυντή) κ. Παπαγγελή Δημήτρη, που είχε καθοριστική συμβολή στη δημιουργία του νέου κτηρίου του ΕΚΑΒ Δ. Μακεδονίας, ενώ του απένειμε και τιμητική πλακέτα. Δείτε το σχετικό βίντεο:

Συνάθροιση του Δ Σ της Π Ο Π Ε Κ Α Β με το νέο Διευθυντή του ΕΚΑΒ Δυτικής Μακεδονίας
kozan gr

Δημοσιεύτηκε στις 17 Φεβ 2017Πηγή: kozan.gr
 Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews