ΕΙΔΗΣΕΙΣ

9/2/17

Θεσσαλονίκη: «Καμπανάκι» συνδικαλιστών του ΕΚΑΒ-Δεν επαρκούν τα ασθενοφόρα για την εκκένωση της Κυριακής


Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2017
ΕΚΑΒNews

Συνέντευξη ο Αν. Γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Προσωπικού ΕΚΑΒ Ανέστης Κουκουρίκος

«Καμπανάκι» συνδικαλιστών του ΕΚΑΒ-Δεν επαρκούν τα ασθενοφόρα για την εκκένωση της Κυριακής
thessnews.gr

«Γκρίζες ζώνες» όσον αφορά τον σχεδιασμό της επιχείρησης εκκένωσης της περιοχής σε Εύοσμο-Κορδελιό  και Αμπελόκηπους-Μενεμένη λόγω της βόμβας βλέπουν οι συνδικαλιστές του ΕΚΑΒ στη Θεσσαλονίκη, όσον αφορά το κομμάτι της μεταφοράς αρρώστων και ηλικιωμένων που θα γίνει με ασθενοφόρα.

«Ακόμη δεν έχουμε σαφή εικόνα για το πόσους θα μεταφέρουμε και πού. Φοβόμαστε ότι μπορεί να μη φτάσουν τα ασθενοφόρα της Θεσσαλονίκης. Χρειάζονται ενισχύσεις», είπε στο Ράδιο Θεσσαλονίκη  ο πρόεδρος των εργαζομένων στο ΕΚΑΒ  Αν. Κουκουρίκος. Συγκεκριμένα ανέφερε ότι σε σύνολο 30-40 ασθενοφόρων, τα 15 πρέπει να διατεθούν στην εκκένωση οπότε τίθεται ζήτημα με την κάλυψη του υπόλοιπου νομού.

Ο κ. Κουκουρίκος ήταν επιφυλακτικός και για το νοσοκομείο Παπανικολάου που τέθηκε σε επιφυλακή, καθώς όπως είπε, απέχει πολύ από την υπό εκκένωση περιοχή.

Όλα τα ζητήματα σε σχέση με την συμμετοχή του ΕΚΑΒ στην επιχείρηση θα συζητηθούν σε σύσκεψη αύριο στην περιφέρεια.
Πηγή: thessnews.gr Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews