ΕΙΔΗΣΕΙΣ

18/2/17

Οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ Δυτικής Μακεδονίας βράβευσαν τον κο Δημήτρη Παπαγγελή!

Ο πρόεδρος του Εργασιακού Σωματείου Θωμάς Σαραφίδης απονέμει τιμητική πλακέτα στον πρώην Δ/ντη και ιατρό του ΕΚΑΒ κο Δημήτρη Παπαγγελή


Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου 2017
ΕΚΑΒNews

Οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ, κατά την διάρκεια κοπής της πίτας για το 2017, βράβευσαν τον κο Δημήτρη Παπαγγελή για την προσφορά και το έργο του ως Δ/ντη στο Παράρτημα ΕΚΑΒ 11ης Περιφέρειας. Τον ανακήρυξαν «Επίτιμο Μέλος» του Εργασιακού Σωματείου ΕΚΑΒ Δυτικής Μακεδονίας.Ο ιατρός του ΕΚΑΒ κος Δημήτρης Παπαγγελής ευχαρίστησε τους εργαζόμενους για την συνεργασία που είχε από το 2010 μέχρι σήμερα. «Παλέψαμε μαζί και καταφέραμε αρκετά πράγματα. Αισθάνομαι ευχαριστημένος που μου επέτρεψαν να είμαι μαζί σας. Κάποιοι έπρεπε να πούνε και ένα ευχαριστώ, το οποίο δεν το είπανε ποτέ. Δεν τους είδα ποτέ. Δεν τους συνάντησα ποτέ. Δεν αισθάνθηκαν την ανάγκη να με συναντήσουν να μιλήσουμε. Ένα χαρτί.. και φύγε.»

Στην συνέχεια ευχήθηκε στον νέο Δ/ντη του ΕΚΑΒ Δυτικής Μακεδονίας κο Μιχάλη Δουλγεράκη, τον οποίο χαρακτήρισε «Άγιο άνθρωπο», καλή δύναμη, καλή τύχη, καλό κουράγιο υπομονή και να μην χαθεί ούτε ώρα.

Τέλος ευχαρίστησε όλους τους εργαζόμενους τους οποίους όπως είπε: «Δεν θα σας ξεχάσω ποτέ!»

Δείτε το Βίντεο με την ομιλία του κου Δημήτρη Παπαγγελή στην κοπή της πίτας εδώ

Facebook

Επειδή έτσι μας αρέσει, το Μεγάλο Ευχαριστώ στον Διευθυντή μας Κύριο Παπαγγελή Δημήτρη, καλή σταδιοδρομία και να θυμάσαι "οι καλοί δεν χάνονται"!

Το ευχαριστώ είναι λίγο για τον κ Παπαγγελή (από το 2010 μέχρι και αρχές του 2017 ήταν ο Δ/ντης μας), από χθες ένας από εμάς!Δείτε στο ΕΚΑΒNews
Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews